MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
14.-17.2.2020 3 yötä, perjantai-manantai

Dresdenin Semper-ooppera ja ”Elben Firenzen” Aarteet 14.-17.2.2020

Arkkitehtinsä Gottfried Semperin mukaan nimetty Dresdenin ooppera on Euroopan helmi, jossa monet Richard Straussin oopperat ovat saaneet kantaesityksensä. Siellä soittaa maailman perinteikkäimpiin orkestereihin kuuluva, samettisesta soinnistaan tunnettu Sächsische Staatskapelle Dresden. Rondon helmikuisella matkalla on tilaisuus tutustua talon antiin ja kaupungin historiaan, joka on ollut täynnä niin loistoa kuin tragediaa.

Staatskapelle soittaa omassa konsertissaan Daniel Hardingin johdolla mm. Gustav Mahlerin 10. sinfonian. Orkesterin ylikapellimestari, yksi aikamme parhaista Wagner-tulkeista Christian Thielemann johtaa uuden tuotannon Richard Wagnerin Nurnbergin mestarilaulajista. Solistijoukossa laulavat mm. Bayreuth-tähdet Georg Zeppenfield (Hans Sachs) ja Klaus Florian Vogt (Walther). Ohjaus on Jens-Daniel Herzogin.

Matkalla on myös mahdollisuus nähdä klassinen tuotanto Puccinin Toscasta. Nimiroolia laulaa sen tunnetuimpiin esittäjiin kuuluva sopraano Angela Gheorghiu, ja Cavaradossina on nouseva romanialainen tenori Teodor Ilincăi. ”Elben Firenzeksi” kutsutun Dresdenin taideaarteet ja sodan raunioista entisöidyn kaupungin muut nähtävyydet ovat omaa luokkaansa.

Mukana matkalla on Rondo-lehden päätoimittaja Harri Kuusisaari, joka esittelee ohjelman.

Seuraavat lähdöt

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
14.2. Pe 17.2. Ma Rondo-lehden ooppera- ja konserttimatka Dresdeniin, Finnair 1 495,00 € VARAA