MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
18.-25.10.2014

7 yötä

 

Alustava matkaohjelma:

18.10. lauantai: Saapuminen New Yorkiin

Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Finnairin lähtöselvitys on Helsinki-Vantaan lentoaseman kakkosterminaalissa (T2). Finnairin suora lento AY 005 lähtee iltapäivällä klo 14:10 ja saapuu New Yorkiin klo 15:50 paikallista aikaa. Suomenkielinen opas on vastassa JFK:n lentokentällä. Kuljetus kentältä Wellington *** -hotelliin. Kuljetuksen aikana opas kertoo New Yorkista ja antaa vinkkejä kaupungin tapahtumista.

19.10. sunnuntai: Manhattanin kaupunkikierros

Aamiaisen jälkeen lähdemme kaupunkikierrokselle tutustumaan Manhattaniin ja sen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Retken aikana ajamme pitkin Fifth Avenueta, jossa sijaitsevat mm. mahtava Metropolitanin taidemuseo ja Guggenheimin spiraalimainen museorakennus. Ohitamme Central Parkin ja jatkamme matkaa Harlemiin, missä näemme mm. kuuluisan Apollo-teatterin, josta ovat ponnistaneet maailmanmaineeseen mm. Billie Holiday, James Brown ja Diana Ross. Harlemissa vierailemme elokuvastudiolla ja nautimme lounaan. Manhattanin kierroksen aikana näemme lisäksi tyylikkään Rockefeller Centerin aukion, Times Squaren välkkyvine mainosvaloineen sekä SoHon, Greenwich Villagen ja Tribecan kaupunginosat. Manhattanin kärjestä, Battery Parkista avautuu huikea näkymä Vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille. Loppupäivä omaa aikaa.

20.10. maanantai: Musikaali-ilta ja illallinen

Aamiainen. Päivä aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin ja nähtävyyksiin.

Illalla lähdemme hotellilta kävellen kohti Patsy’s ravintolaa. Italialainen ravintola Patsy’s on toiminut jo 70 vuoden ajan ja sai julkisuutta mm. Frank Sinatran suosikkiravintolana. Illallisen jälkeen siirrymme katsomaan musikaalia. New Yorkin musikaalitaso on maailman huippuluokkaa. Musikaaliohjelmisto julkaistaan alkukesästä.

21.10. tiistai: Ostosretki

Aamiainen. New York on oikea ostosparatiisi. Tämän päivän retkemme suuntautuu Woodbury Common Premium Outlets – ostoskeskukseen. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva ostoskeskittymä on yksi New Yorkin suurimmista ja se koostuu n. 220 liikkeestä, joissa myydään tunnettuja merkkejä, kuten Adidas, Nike, Georgio Armani, Calvin Klein, Chanel ja Burberry. Retken kesto on n. 6 h. Iltapäivä ja ilta omaa aikaa.

22.10. keskiviikko: Musikaali

Aamiainen. Päivä aikaa tutustua New Yorkin nähtävyyksiin ja tehdä tuliaisostoksia esim. maailmankuuluissa Bloomingdale´s tai Macy´s – tavarataloissa.
Illalla lähdemme nauttimaan toisesta upeasta musikaaliesityksestä. Syksyn ohjelmisto julkaistaan alkukesästä.

23.10. torstai: Vapaapäivä

Aamiainen. Päivä aikaa omatoimiselle ohjelmalle. Päivän voi aloittaa esim. nousemalla Empire State Buildingin näköalatasanteelle ihailemaan Manhattania lintuperspektiivistä.
Taiteen ystävät voivat vierailla esim. MoMan taidemuseossa tai pittsburgilaisen kivihiili- ja teräsmiljonääri Henry Clay Frickin entisessä palatsissa, jossa on Frickin taidekokoelma. MoMan taidemuseo on erikoistunut moderniin ja nykytaiteeseen ja sen kokoelmat jakaantuvat mm. arkkitehtuuriin ja muotoiluun, piirustuksiin, elokuviin, mediaan, maalaustaiteeseen sekä kuvanveistoon.

24.10. perjantai: Jäähyväisillallinen

Aamiainen. Päivä vapaata aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin omatoimisesti.
Alkuillasta kuljetus satamaan, josta lähdemme viettämään läksiäisiltaa illallisristeilyllä. Risteilyn aikana saamme ihailla Manhattanin silhuettia sekä sen lukuisia nähtävyyksiä ja siltoja iltavalaistuksessa. Jäähyväisillallisen aikana voimme vaihtaa kokemuksia New Yorkin viikosta.

25.10. lauantai: Lähtöpäivä

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Aamupäivällä vielä hetki aikaa nautti New Yorkin tunnelmasta. Iltapäivällä kuljetus hotellilta lentokentälle, josta Finnairin suora lento AY 006 lähtee klo 17:40 Helsinkiin. Lento saapuu Helsinkiin seuraavana aamuna klo 07:50.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeudet muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!