MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
30.3.- 6.4.2014

7 yötä

 

OK-MATKOJEN LISÄEHDOT ERIKOISMATKOILLA Oma Aika lukijamatka Kylpylä- ja kulttuurimatka Hévíziin 30.3.-6.4.2014

OK-Matkat noudattaa Suomen Matkatoimistoalan liitto ry:n hyväksymiä yleisiä valmismatkaehtoja sekä OK-Matkojen lisäehtoja, jotka eivät ole ristiriidassa yleisten ehtojen kanssa. Yleiset valmismatkat ovat saatavilla OK-Matkat/Nordic Ferry Center Oy:n toimistossa tai internet-sivuilla www.okmatkat.fi

MAKSUEHDOT
Varausmaksu 300 eur/hlö suoritetaan 3 vrk:n kuluessa varauksesta.
Loppumaksu suoritetaan viimeistään 21.2.2014. Jos matka varataan 21.2.2014 tai myöhemmin, on koko matkan hinta suoritettava heti. Matkanjärjestäjällä on oikeus purkaa matkasopimus, mikäli matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

VARAUSEHDOT
Matka katsotaan varatuksi ja molempia osapuolia sitovaksi vasta kun varausmaksu on maksettu.

PERUUTUSEHDOT (katso myös kohta Toimistokulut)
Matkustaja voi peruuttaa matkan ennen matkan alkua ilman erityistä syytä seuraavasti:
• peruutus 31.1.14 mennessä-> veloitetaan toimistokulut 100 eur/hlö
• peruutus 1.-21.2.14 -> veloitetaan peruutuskuluina varausmaksu 300 eur/hlö
• peruutus 22.2. – 17.3.14 -> peruutuskulut ovat 50% matkan hinnasta
• peruutus 16.3.14 jälkeen -> peruutuskuluina veloitetaan koko matkan hinta
Käyttämättä jääneistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksua. Myös sairastapauksissa noudatamme yllämainittuja peruutusehtoja. Suosittelemme kattavan matkavakuutuksen ja matkan peruutusvakuutuksen ottamista jo matkan tilausvaiheessa. Lääkärintodistus matkanjärjestäjälle ei vapauta yllä mainituista peruutuskuluista.

TOIMISTOKULUT
Yleisten valmismatkaehtojen mukaisesti peruutuksista tai muista vastaavista muutoksista peritään toimistokuluina 100 eur/hlö. Huom! Poikkeuksena yleisiin valmismatkaehtoihin (YVE 1.3.) matkanjärjestäjällä on oikeus periä toimistokulujen lisäksi ne maksut, jotka lentoyhtiö, majoitusliike tai muu palveluntuottaja perii matkanjärjestäjältä.

HOTELLIN VAIHTUMINEN
Matkanjärjestäjällä on oikeus vaihtaa hotelli toiseen vastaavan tasoiseen tai parempaan hotelliin ilman velvollisuutta hinnan alennukseen tai korvaukseen.

OPPAAN SAIRASTUMINEN
Suomenkielisen oppaan sairastuessa äkillisesti kohteessa pidätämme oikeuden vaihtaa suomenkielinen oppaamme englanninkieliseen, mikäli toista suomenkielistä opasta ei ole saatavilla.

MATKANJÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUA MATKA
Erikoismatkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Matkanjärjestäjällä on yleisten valmismatkaehtojen kohdan 11.1. perusteella oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut sen toteuttamiseen edellyttämää matkustajamäärää.

OK-Matkat ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista. OK-Matkoilla on oikeus tehdä ohjelmallisten matkojen matkaohjelmiin muutoksia, jotka eivät olennaisesti vaikuta matkan sisältöön. Matkan lopulliseen hintaan voivat vaikuttaa valuuttakurssien muutokset (kso. yleiset valmismatkaehdot kohta 9). Hinnanmuutosta laskettaessa verrataan hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen mataa voimassa ollutta valuuttakurssia.

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ: OK-MATKAT/ NORDIC FERRY CENTER OY