MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
25.9. – 2.10.2015 7 yötä 

Alustava matkaohjelma:

Pe 25.9. – Tervetuloa Kreikkaan         

Postitamme matkaliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä. Aegean Airlinesin suora lento lähtee Helsingistä klo 12:55 ja saapuu Ateenaan klo 16:30. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Hyvä Terveys-kyltin kanssa. Kuljetus suoraan lentokentältä Vrahatin kylään, ajoaika on n. 1 h 20 min. Matkalla näemme upean Korintin kanavan auringonlaskun aikaan. Majoittuminen hotelliin. Venyttelemme matkustamisen rasitukset ennen illallista.

La 26.9. – Meditointia ja pilatesta

Aloitamme aamun n. puolen tunnin meditoinnilla, jonka jälkeen jatkamme tunnin pilates-harjoituksella. Aamiainen, jonka jälkeen on aikaa nauttia hotellin palveluista tai tutustua Vrahatin kylään. Iltapäivällä kävelyretki merenrantaan, jossa seisoma-pilatesta. Illallinen.

Su 27.9. – Meditointia ja pilatesta
Aamumeditointia, jonka jälkeen pilatestunti. Iltapäivä vapaata aikaa esim. pyöräilyyn, kuntosalikäyntiin tai uima-altaalla rentoutumiseen. Hotellin pyörät ovat ryhmäläisten vapaasti käytettävissä. Illallinen.

Ma 28.9. – Meditointia ja tanssia, retki Epidaurukseen ja Nafplioniin

Meditointihetken jälkeen pidämme noin puolen tunnin tanssitreenit. Aamupäivällä lähdemme retkelle Epidauruksen antiikin aikaiseen teatteriin ja tutustumme Nafplionin ihanaan kaupunkiin. Illalla pilatestunti ja illallinen.

Ti 29.9.  – Meditointia ja tanssia. Lisämaksullinen retki Ateenaan

Meditointia ja tanssitreenit. Päivä aikaa omatoimiselle ohjelmalle tai mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle päiväretkelle Ateenaan. Panoraamakierroksen aikana näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja nousemme tarunhohtoiselle Akropoliin kukkulalle. Retkellä jää myös omaa aikaa mm. lounaaseen.  Retken hinta on 65 eur. Illallinen. 

Ke 30.9. – Meditointia, pilatesta ja patikkaretki      

Meditointia ja pilatestunti. Aamupäivällä bussikuljetus Loutrakin Grenia- vuoren Ossios Patapios-luostarille, josta lähdemme patikoimaan reittiä, joka nousee Pindisan huipulle (1032 m), jonka jälkeen laskeudumme Pisian kylään. 7 km patikalla avautuu huikean kauniit maisemat. Patikointiretkellä piknik-lounas. Venyttelyä hotellilla ja illallinen.

To 1.10. – Meditointia, tanssia ja pilatesta

Meditointia ja puolen tunnin tanssitreenit. Päivällä aikaa nauttia hotellin allas-alueesta, kylpyläpalveluista tai tehdä pyöräretki lähiseudulle. Illalla puolentoistatunnin pilatesharjoitus ja venyttelyhetki. Illallinen.

Pe 2.10.  – Virkein mielin kotia kohti 

Aikainen lähtö kohti Ateenan lentokenttää, josta Aegean Airlinesin lento lähtee klo 08:20 ja saapuu Helsinkiin klo 12:10.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.
Huom! Muista ottaa oma pilates-matto mukaan matkalle.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

07.01.2021
Toimistomme helmi- ja maaliskuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!