MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
25.9. – 2.10.2015 7 yötä 

Alustava matkaohjelma:

Pe 25.9. – Tervetuloa Kreikkaan         

Postitamme matkaliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä. Aegean Airlinesin suora lento lähtee Helsingistä klo 12:55 ja saapuu Ateenaan klo 16:30. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Hyvä Terveys-kyltin kanssa. Kuljetus suoraan lentokentältä Vrahatin kylään, ajoaika on n. 1 h 20 min. Matkalla näemme upean Korintin kanavan auringonlaskun aikaan. Majoittuminen hotelliin. Venyttelemme matkustamisen rasitukset ennen illallista.

La 26.9. – Meditointia ja pilatesta

Aloitamme aamun n. puolen tunnin meditoinnilla, jonka jälkeen jatkamme tunnin pilates-harjoituksella. Aamiainen, jonka jälkeen on aikaa nauttia hotellin palveluista tai tutustua Vrahatin kylään. Iltapäivällä kävelyretki merenrantaan, jossa seisoma-pilatesta. Illallinen.

Su 27.9. – Meditointia ja pilatesta
Aamumeditointia, jonka jälkeen pilatestunti. Iltapäivä vapaata aikaa esim. pyöräilyyn, kuntosalikäyntiin tai uima-altaalla rentoutumiseen. Hotellin pyörät ovat ryhmäläisten vapaasti käytettävissä. Illallinen.

Ma 28.9. – Meditointia ja tanssia, retki Epidaurukseen ja Nafplioniin

Meditointihetken jälkeen pidämme noin puolen tunnin tanssitreenit. Aamupäivällä lähdemme retkelle Epidauruksen antiikin aikaiseen teatteriin ja tutustumme Nafplionin ihanaan kaupunkiin. Illalla pilatestunti ja illallinen.

Ti 29.9.  – Meditointia ja tanssia. Lisämaksullinen retki Ateenaan

Meditointia ja tanssitreenit. Päivä aikaa omatoimiselle ohjelmalle tai mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle päiväretkelle Ateenaan. Panoraamakierroksen aikana näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja nousemme tarunhohtoiselle Akropoliin kukkulalle. Retkellä jää myös omaa aikaa mm. lounaaseen.  Retken hinta on 65 eur. Illallinen. 

Ke 30.9. – Meditointia, pilatesta ja patikkaretki      

Meditointia ja pilatestunti. Aamupäivällä bussikuljetus Loutrakin Grenia- vuoren Ossios Patapios-luostarille, josta lähdemme patikoimaan reittiä, joka nousee Pindisan huipulle (1032 m), jonka jälkeen laskeudumme Pisian kylään. 7 km patikalla avautuu huikean kauniit maisemat. Patikointiretkellä piknik-lounas. Venyttelyä hotellilla ja illallinen.

To 1.10. – Meditointia, tanssia ja pilatesta

Meditointia ja puolen tunnin tanssitreenit. Päivällä aikaa nauttia hotellin allas-alueesta, kylpyläpalveluista tai tehdä pyöräretki lähiseudulle. Illalla puolentoistatunnin pilatesharjoitus ja venyttelyhetki. Illallinen.

Pe 2.10.  – Virkein mielin kotia kohti 

Aikainen lähtö kohti Ateenan lentokenttää, josta Aegean Airlinesin lento lähtee klo 08:20 ja saapuu Helsinkiin klo 12:10.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.
Huom! Muista ottaa oma pilates-matto mukaan matkalle.

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

15.01.2020
Messutarjoukset jopa -200 € /henkilö!
10.01.2020
Tilaa uutiskirje ja voita liput Matkamessuille!
20.12.2019
Toimistomme joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat
14.12.2019
Vuoden 2020 esitteemme on ilmestynyt. Nouda se toimistostamme tai tilaa kotiisi!