MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
29.3.-2.4.2016 4 yötä 

Hotelli Cellai - Firenze

4

Firenzen historiallisessa sydämessä sijaitseva hotelli toimii 1800-luvun restauroidussa arvorakennuksessa. Astuessasi hotelliin sinua tervehtii lämmin toscanalaistunnelma ja moderni tyylikkyys. Hienojen puitteiden ohella erinomainen henkilökunta tekee oleskelustasi Cellai-hotellissa nautittavan kokemuksen. Cellai on kotisi Firenzessä! Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Firenzen historiallisessa sydämessä sijaitseva hotelli toimii 1800-luvun restauroidussa arvorakennuksessa kauniiden rakennusten ja kirkkojen ympäröimänä. Kaupungin kiinnostavimmat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä hotellista. San Marcon aukio on parin korttelin päässä ja Tuomiokirkolle kävelet 10 minuutissa. 

HUONEET
Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Lämmitys ja ilmastointi kausittain. Huoneiden koko vaihtelee. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Astuessasi hotelliin sinua tervehtii lämmin toscanalaistunnelma ja moderni tyylikkyys. Yleisten tilojen sisustuksessa yhdistyy elegantti takkahuone, rauhallinen kirjasto ja intiimi olohuone. Arvokkaat antiikkihuonekalut ja kattokruunut lisäävät kokonaisuuteen ripauksen ylellisyyttä. Hotellin historia on läsnä ajan patinoimissa tauluissa sekä vanhoissa esineissä. Yläkerran pieni oleskeluaula muistuttaa toiminnan alkuajoista, jolloin vuokrattavia huoneita oli kaksi. Kattoterassi puutarhoineen tarjoaa rauhallisen paikan rentoutumiseen sekä upeat näkymät yli Firenzen kattojen. Hotellissa on usein myös vaihtuvia taidenäyttelyitä,  joiden teokset ovat myytävänä. Hotellissa on myös aamiaishuone, Honesty bar ja kokoustila.

Rakennettu 1881 Huoneita 68
Uudistettu 2014 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi kausittain
Kerroksia 4 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite:  via 27 Aprile 52 r, 50129 Firenze


Puhelin: +39 055 48 92 91


WWW: www.hotelcellai.it

SuljeLue lisää

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

25.02.2020
Koronavirustilanne Italiassa
18.02.2020
Koronavirus ei vaikuta tällä hetkellä OK-Matkojen matkoihin
12.02.2020
Kevättarjouksia
15.01.2020
Messutarjoukset jopa -200 € /henkilö!