MATKUSTUSKAUSI: 
maaliskuu-kesäkuu ja syyskuu-marraskuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 5 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Madridin retket 2015

Osallistumalla suomenkielisen oppaamme kanssa retkillemme, näet parhaat palat niin Madridin kuin sen ympäistönkin nähtävyyksistä. Retket voi varata jo etukäteen matkavarauksen yhteydessä tai vasta paikan päällä ilmoittautumalla oppaalle. Kaikki retket sisältävät suomenkielisen opastuksen.

Retkitakuu!  -merkillä varustetut retket toteutuvat aina riippumatta osallistujamäärästä.


PANORAAMAKAUPUNKIKIERROS

Retkitakuu!
Sisältyy matkan hintaan!

Lentokenttäkuljetuksen yhteydessä tehtävällä panoraamakierroksella Madridin keskusta ja sen tärkeimmät nähtävyydet tulevat tutuiksi heti kaupunkiin saavuttaessa. Espanjan pääkaupunki Madrid on monipuolinen kaupunki, joka tarjoaa kaikkea, vanhasta arabialaisesta kaupungin muurista moderneihin avant-garde -rakennuksiin. Vanhakaupunki vilkkainen ostoskatuineen, kansanaukioineen ja kuninkaanpalatseineen. Gran Vía elokuvateattereineen ja pilvenpiirtäjineen. Paseo del Arte maailman parhaimpine museoineen, Retiron puisto viheralueineen ja Salamancan kaupunginosa luksusliikkeineen tulevat tutuiksi kiertoajelumme aikana.

Retkipäivä maanantai
Retken pituus n. 2 tuntia
Retken hinta ilmainen, sisältyy matkan hintaan

KÄVELYKIERROS MADRIDISSA

Retkitakuu!

Madrid, keskustan historiallisine kortteleineen, ostoskatuineen ja tavernoineen on matkailijaystävällinen kaupunki, koska siihen tutustuminen sujuu helposti kävellen. Keskusta on täynnä eläväisiä baareja, tavernoja ja viinitupia, joissa piipahtaen tutustuu parhaiten madridilaisten elämänrytmiin ja -tapoihin. Näemme myös keskustan tärkeimmät aukiot, Puerta del Solin, Plaza Mayorin ja Plaza Españan sekä tietysti Kuninkaanlinnan. Oppaamme kertoo parhaat ravintola- ja ostosvinkit kävelyn lomassa.

Retkipäivä tiistai
Retken pituus n. 3 tuntia
Retken hinta 25€ / hlö

ILTARETKI FLAMENCON TAHDISSA

Flamencoravintola Casa Patas Lavapiesin työläiskaupunginosassa Madridin keskustassa on useasti valittu kaupungin autenttisimmaksi fl amencoravintolaksi. Ravintolan seiniä koristavat paikallisten julkkisten valokuvat, jotka vuosien varrella ovat Casa Patasissa vierailleet. Tunnelmaan antaa oman lisänsä värikäs yleisö, joka on yhdistelmä niin paikallisia kuin kaupungissa vierailevia turisteja. Upea show alkaa klo 22.30 ja kestää n. 1,5 tuntia.

Retkipäivä keskiviikko
Retken pituus n. 2 tuntia
Retken hinta 46€ / hlö, sis. flamencoshown ja yhden juoman.

Huom! Ravintolaan mennään kävellen retkipysäkiltä. Retki vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän.


TOLEDO

Puolipäiväretkemme suuntautuu Madridin lounaispuolella sijaitsevaan Espanjan vanhaan pääkaupunkiin Toledoon, joka on äärimmäisen rikas historialtaan, taiteiltaan ja arkkitehtuuriltaan. Sen jokaisessa kadunkulmassa on tarina kerrottavana ja kaupunki heijastaa upeasti Espanjan historiaa ajalta, jolloin idän ja lännen kulttuurit kukoistivat ja sekoittuivat. Toledon kultainen kaupunki nousee dramaattisesti keskellä tasankoa, usein hyvin kirkasta Kastilian sinistä taivasta vasten ja vihreän Tajo -joen ympyröimänä. Teemme lyhyen kävelykierroksen historiallisessa keskustassa, ja käymme Santo Tomén kappelissa, jossa esillä El Grecon Mkuuluisa työ, Kreivi Orgazin hautajaiset. Tämän jälkeen on omaa aikaa kaupungilla kiertelyyn, lounaaseen ja Vanhankaupungin upeiden käsityökauppojen tutkimiseen.

Retkipäivä torstai
Retken pituus n. 5 tuntia
Retken hinta 60€ / hlö, sis. bussikuljetukset ja sisäänpääsyn Santo Tomén kappeliin

Huom! Ravintolaan mennään kävellen retkipysäkiltä. Retki vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän.


Retkitakuu!  -merkillä varustetut retket toteutuvat aina riippumatta osallistujamäärästä.

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Madridiin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
22.9. Su 27.9. Pe Madrid ohjelmallinen su-pe, Finnair 1 049,00 € VARAA
6.10. Su 11.10. Pe Madrid ohjelmallinen su-pe, Finnair 1 099,00 € VARAA
13.10. Su 18.10. Pe Madrid ohjelmallinen su-pe, Finnair 1 099,00 € VARAA
3.11. Su 8.11. Pe Madrid ohjelmallinen su-pe, Finnair 999,00 € VARAA

Lento + hotelli + retkitarjonta kohteet Lisää kohteita