Vietnam-Kambodza-Thaimaa

Vietnam, Kambodza ja Thaimaa
MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
tammi-maaliskuu 2019 12 yötä ja 13 päivää

Ho Chi Minh City – Mekong-joki – Chau Doc – Phnom Penh – Siem Reap – Angkorin temppelit – Bangkok

Vuoden 2019 uutuuskiertomatkamme Aasiassa vie sinut Vietnamista Kambodzan kautta Thaimaahan. Matkan aikana näet niin suurkaupunkeja kuin pikkukylien elämää, unohtumattomia jokimaisemia ja historiallisia temppelejä. Tutustut alueen ruokakulttuuriin, käsityöperinteisiin sekä värikkääseen ja osin hyvin synkkäänkin historiaan.

Matkan aluksi perehdyt Vietnamin historiaan ja kulttuuriin Ho Chi Minh Cityn miljoonakaupungissa. Jatkat matkaa Mekong-joelle, jolla risteillen tutustut suistoalueen pikkukyliin, kelluviin markkinoihin ja paikalliseen elämänmenoon. 

Vietnamista siirryt Kambodzaan ja sen pääkaupunkiin Phnom Penhiin, jossa hienojen nähtävyyksien ja kiinnostavan ruokakulttuurin lisäksi läsnä on edelleen punakhmerien aikainen synkkä historia. Yksi matkasi kohokohdista on vierailu Siem Reapin lähellä sijaitseviin Unescon maailmanperintölistalle kuuluvaan Angkoriin ja sen noin tuhat vuotta sitten rakennettuihin temppeleihin. 800-1400 luvulla kukoistanut Angkor oli Khmerien valtakunnan pääkaupunki oli aikanaan maailman suurin kaupunki ja sen alueelta löytyy nykyään yli tuhannen temppelin rauniot.

Matkan päätteeksi lennät vielä Bangkokiin, jossa näet kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Vapaa-aikaa jää myös vaikkapa tuliaisostosten tekoon. 

Matka tulee myyntiin kesällä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun matkasta on lisää tietoa.