MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
3.-8.5.2020
6.-11.9.2020

5 yötä ja 6 päivää 

 

 

Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Spoleto – Montefalco – Bevagna – Perugia – Spello – Assisi

Keski-Italiassa sijaitsevassa Umbriassa sykkii Italian vihreä sydän. Vuosisataisen historian eri kerrokset, alueella vaeltaneiden kansojen vuorovaikutus ja sykähdyttävät maisemat ovat muovanneet tunnelman, jolle sinun on helppo antautua. Kukkuloiden vanhat etruskikaupungit tähyilevät tyynenä alas oliivi- ja viinitarhoihin ja vehreisiin metsiin. Täällä elämä soljuu verkkaiseen tahtiin.

Matkan ajan majoitut Isä Matteon tutkimuksia -tv-sarjasta tutussa Spoletossa, josta käsin teemme mielenkiintoisia retkiä. Käymme mm. ”Umbrian parvekkeella” Montefalcon kylässä viinimaistiaisilla, tutustumme maakunnan pääkaupunkiin Perugiaan, kukkaistutusten koristamaan Spelloon sekä Fransiskuksen kotikaupunkiin Assisiin.

Viinin ja oliiviöljyn maakunta Umbria on todellinen gastronominen aarreaitta, jossa jokaisella kylällä ja kaupungilla on omat tyypilliset ruokalajinsa. Ne valmistetaan ympäristöystävällisesti puhtaista, lähellä tuotetuista raaka-aineista. Katamme pöydän umbrialaisen keittiön herkuilla, jotka  nautimme tietysti hitaasti, slow food -hengessä

Ei enää lähtöjä vuonna 2019. Vuoden 2020 matkat tulevat myyntiin syksyllä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun matkasta on lisää tietoa.