MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
3.-9.6.2018
1.-7.7.2018
6 yötä ja 7 päivää

Varaa matkasi

Kohde: Tuulimyllyjä, kanavia ja Moselin viinejä

Hotelli Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre

3

Kauniissa rakennuksessa Amsterdamin keskustassa sijaitseva hotelli. Rijksmuseum ja tunnettu P.C. Hoofstraat -ostoskatu ovat aivan hotellin vieressä. Historiallinen keskusta ja kanaalit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Amsterdamin keskustassa. Rijksmuseum ja tunnettu P.C. Hoofstraat -ostoskatu ovat aivan hotellin vieressä. Historiallinen keskusta ja kanaalit ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin läheisestä museokorttelista löydät kaunista 1800-luvun arkkitehtuuria ja puiden reunustamia rauhallisia katuja sekä lukuisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. 

HUONEET
Pienissä, mutta mukavissa huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, aulabaari ja snack-automaatti.

Rakennettu  2008 Huoneita  188
Uudistettu  2010 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  *** Ilmastointi  on
Kerroksia  6 keskustaan  keskustassa
Hissejä  2        

Osoite:  PC Hoofstraat 2, 1071 BX Amsterdam


Puhelin:   +31 20 662 1402


WWW: www.apollohotels.co.uk/apollo-museumhotel-amsterdam-city-centre/

SuljeLue lisää

Hotelli Martin's Brugge

3

Bruggen historiallisen keskustan sydämessä lähellä Grote Markt -aukiota ja vastapäätä Belfort-kellotornia sijaitseva hotelli. Buffetaamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti aivan Bruggen historiallisen keskustan sydämessä vastapäätä Belfort-kellotornia vain parin minuutin kävelymatkan päässä Grote Markt -aukiolta. Myös kaupungin kauniit kanavat sekä monet suosituimmista nähtävyyksistä kuten Burg-aukio kaupungintaloineen ja Onze-Lieve-Vrouwekerk -kirkko, jonka 122-metrinen torni on Euroopan korkein, ja jossa voit ihailla Michelangelon Madonna ja lapsi -veistosta, ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellin läheisyydessä on myös mm. Historian museo ja suklaamuseo sekä lukuisia ravintoloita, kahviloita ja pikkuliikkeitä.

HUONEET
Lämpimin värein, perinteitä ja nykypäivää yhdistäen sisustetuissa mukavissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet ovat keskenään eri muotoisia ja eri tavalla sisustettuja. Huoneista näköala Belfort-kellotorniin, sisäpihalle tai puutarhaan. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, oleskelutila, jossa takka, baari, josta näköala Belfort-kellotornille sekä useita kokoustiloja. 

Rakennettu  2005 Huoneita  177
Uudistettu  2016 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  *** Ilmastointi  on
Kerroksia  4 keskustaan  keskustassa
Hissejä  4        

Osoite:  Oude Burg 5, 8000 Brugge


Puhelin:   +32 50 445111


WWW:  www.martinshotels.com/en/hotel/martins-brugge

SuljeLue lisää

Hotelli Marivaux / Bryssel

4

Erinomaisella paikalla Brysselin keskustassa sijaitseva hyvätasoinen hotelli. Kauniissa historiallisessa rakennuksessa on aiemmin toiminut elokuvateatteri. Grand Place-aukiolle noin 10 minuutin ja Rue Neuven ostosalueelle noin 5 minuutin kävelymatka. Hotellia vastapäätäon City2-ostoskeskus. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Erinomaisella paikalla Brysselin keskustassa vastapäätä City2-ostoskeskusta. Grand Place ja St Catherinen alue ravintoloineen ja baareineen ovat kävelyetäisyydellä. Rue Neuven ostosalueelle kävelet n. 5 minuuttia.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotelli sijaitsee rakennuksessa, jossa oli aiemmin elokuvateatteri. Tästä syystä hotelli on sisustettu klassisella elokuvateemalla. Hotellissa on ravintola, baari, kuntoiluhuone ja useita kokoustiloja.

Rakennettu  1895 Huoneita  137
Uudistettu  2016 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  on
Kerroksia  5 keskustaan  keskustassa
Hissejä  2        

Osoite: Boulevard Adolphe Max 98, 1000 Bryssel


Puhelin:   +32 2 227 0300


WWW:  www.hotelmarivaux.be

SuljeLue lisää

Hotelli Hampshire Designhotel / Maastricht

4

Tasokas design-hotelli trendikkäällä Wyckin alueella 10 minuutin kävelymatkan päässä Maastrichtin Vanhastakaupungista. Buffet-aamiainen.

Huom. majoittuminen tässä hotellissa matkoilla 3.-9.6. ja 29.7.-4.8.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee muotiliikkeistä, herkkukaupoista, antiikki- ja sisustusliikkeistä sekä taidegallerioista tunnetulla trendikkäällä Wyckin alueella lähellä Maastrichtin päärautatieasemaa. Maas-joen rantaan kävelet n. 5 minuutissa ja Vanhaankaupunkiin 10 minuutissa.

HUONEET
Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola - ranskalainen brasserie FLO, baari, pieni kuntoiluhuone ja kokoustila.

Rakennettu  1913 Huoneita  105
Uudistettu  2017 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  ei
Kerroksia  4 keskustaan  600 m
Hissejä  2        

Osoite:  Stationstraat 40, 6221 BR Maastricht


Puhelin:   +31 43 328 2525


WWW: www.hampshire-hotels.com/en/hampshire-designhotel-maastricht

SuljeLue lisää

Hotelli M Hotel / Genk

4

Kauniilla paikalla järven ja puiston vieressä aivan Genkin kaupungin keskustassa sijaitseva hyvätasoinen hotelli. Buffet-aamiainen.

Huom. Tässä hotellissa majoitutaan vain matkalla 1.-7.7.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla järven ja puiston vieressä aivan Genkin kaupungin keskustassa. Hiljattain avattu Shopping 1 -ostoskeskus on aivan kulman takana. 

HUONEET
Kauniisti sisustetuissa tilavissa ja mukavissa huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, kokoustiloja ja bistro-ravintola Molenvijver, jonka yhteydessä baari sekä terassi, josta upea puisto- ja järvinäkymä.

Rakennettu    Huoneita  79
Uudistettu  2015 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  ei
Kerroksia  4 keskustaan  keskustassa
Hissejä  2        

Osoite:  Albert Remansstraat 1, 3600 Genk


Puhelin:   +32 89 364150


WWW:  www.m-hotel.be

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

23.04.2021
Toimistomme huhti- ja toukokuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!