MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
17.-24.8.2018

7 yötä ja 8 päivää

 

 

Finnair logo

Varaa matkasi

Kohde: Salaisuuksien Slovakia

Hotelli Austria Trend Hotel Bratislava

4

Vanhankaupungin laidalla Presidentin palatsia vastapäätä sijaitseva elegantti ja viihtyisä hotelli. Kaupungin merkittävimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä. 

Hotelliin saapuessasi sinua tervehtii persoonallinen ja hauska julkisivu, joka vaihtuu sisätilojen konstailemattomaan tyylikkyyteen. Huolellisesti valitut materiaalit ja värisävyt luovat rauhallisen tunnelman, joka jatkuu myös huoneissa. Buffetaamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti Vanhankaupungin laidalla Presidentin palatsia vastapäätä. Kaupungin merkittävimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä. Vanhankaupungin aukiolle on matkaa vain noin 500 metriä, ja vilkas Obchodná-ostoskatu kulkee hotellin lähellä. Lähimmälle raitiovaunupysäkille on matkaa 100 metriä.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, tallelokero, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja puulattia. Savuttomia huoneita saatavilla. 

YLEISET TILAT
Hotelliin saapuessasi sinua tervehtii persoonallinen ja hauska julkisivu, joka vaihtuu sisätilojen konstailemattomaan tyylikkyyteen. Huolellisesti valitut materiaalit ja värisävyt luovat rauhallisen tunnelman, joka jatkuu myös huoneissa. Erityiskiitoksen ansaitsee hotellin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Hotellissa on ravintola, kahvila, baari, sauna, kuntoiluhuone ja kokoustiloja. 

Rakennettu  2009 Huoneita  199
Uudistettu  - Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  on
Kerroksia  6 keskustaan  keskustassa
Hissejä  3        

Osoite:  Vysoká 2A, 811 06 Bratislava


Puhelin:   +421 2 5277 5800


WWW:  www.austria-trend.at/en/hotels/bratislava

SuljeLue lisää

Hotelli Grandhotel Starý Smokovec

4

Tätä maineikasta hotellia voi hyvällä syyllä kutsua Ylä-Tatran helmeksi. Täydellisesti ympäröivään maisemaan sulautuva rakennus on saanut arvoisensa puitteet majesteettisen Slavkovský štít -vuoren juurella Starý Smokovecin kylässä.

Art Nouveau -tyylinen hotelli on ollut toiminnassa yhtäjaksoisesti vuoden 1904 avajaisistaan lähtien. Aluksi täällä majoittuivat vain yhteiskunnallisesti merkittävät henkilöt. Hotellin ensimmäinen vieras oli Saksin kuningas Fredrik August III perheineen. Myös mm. Fidel Castro, Harold Wilson ja Emil Zátopek ovat asuneet täällä. Yli sadan vuoden historiansa kokemuksella Grand-hotelli tarjoaa sinulle erinomaista yksilöllistä palvelua vanhan maailman eleganssia huokuvassa ympäristössä ja toivottaa tervetulleeksi kaikki matkustavaiset. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee majesteettisen Slavkovský štít -vuoren juurella Starý Smokovecin kylässä.

HUONEET
Huoneissa on kylpy/suihku, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja puu- tai kumilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Grand-hotelli tunnetaan erinomaisesta keittiöstään, jonka kulinaarisista elämyksistä vastaa Lefèvre -ravintolan arvostettu keittiömestari. Castro&Wilson -kahvilassa voit istahtaa englantilaiseen tapaan kello viiden teelle. Viihtyisä hyvinvointikeskus uima-altaineen ja saunoineen puolestaan houkuttelee rentouttamaan niin mieltä kuin kehoakin.

Rakennettu  1904 Huoneita  79
Uudistettu  2004 Lisävuodemahdollisuus  on 
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  ei
Kerroksia  4 keskustaan  keskustassa
Hissejä  1        

Osoite: Starý Smokovec 38, 06201 Vysoké Tatry


Puhelin: +421 5247 80000


WWW:  www.grandhotel.sk

SuljeLue lisää

Hotelli Dália Košice

3

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys luonnehtivat pienen ja sympaattisen Dália-hotellin toimintaa. Yksi Slovakian ensimmäisistä ekologisiin arvoihin sitoutuneista hotelleista sijaitsee aivan Košicen keskustassa rauhallisen sivukadun varrella. Pääkadulle on vain noin 5 minuutin kävelymatka. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee aivan Košicen keskustassa rauhallisen sivukadun varrella. Pääkadulle on vain noin 5 minuutin kävelymatka.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, minibaari , hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneita on tallelokero.

YLEISET TILAT
Hotellin ravintola korostaa terveellisen ruokavalion merkitystä ja käyttää vain parhaita, tuoreita raaka-aineita aterioiden valmistuksessa. Luonnonmukainen lähituotanto ja ruuan terveellisempi prosessointi kuuluvat niin ikään hotellin filosofiaan – Dália onkin mukana Euroopan RUOKA-projektissa, jonka päämääränä terveellisempien ruokatottumusten edistäminen. Kahvilan terassi suihkulähteineen on miellyttävä paikka nauttia vaikka kupponen espressoa, jonka sanotaan olevan kaupungin parasta! Tämä kokonaan savuton hotelli kantaa myös yhteiskunnallista vastuutaan lahjoittamalla osan tuotostaan hyväntekeväisyyteen.

Rakennettu  1950 Huoneita  37
Uudistettu  2012 Lisävuodemahdollisuus  on 
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  on 
Kerroksia  1 keskustaan  keskustassa
Hissejä  ei        

Osoite:  Lofflerová 1, 04001 Košice


Puhelin: +421 55 799 4321


WWW:  www.hoteldalia.sk

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!