MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
16.-21.5.2019
29.8.-3.9.2019
5 yötä ja 6 päivää 
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli The Red Lion Hotel / Salisbury

3

Historiallisen Salisburyn kaupungin keskustassa 1200-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa sijaitseva viehättävä hotelli. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI  
Hotelli sijaitsee aivan Salisburyn keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin kuuluisasta katedraalista. Hotellin lähellä on useita kauppoja, ravintoloita ja pubeja. 

HUONEET  
Mukavissa yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT 
Englantilaisesta tammesta olevat kattoparrut dominoivat kauniilla antiikkihuonekaluilla sisustettuja yleisiä tiloja. Hotellissa on monia palkintoja voittanut ravintola, baari ja kokoustiloja. 

Osoite:  4 Milford Street, SP1 2AN Salisbury, Wiltshire


Puhelin:  +44 1722 323334 


WWW:  www.the-redlion.co.uk

SuljeLue lisää

Hotelli Holnicote House / Selworthy

3

Somersetin maakunnassa, lähellä Selworthyn pikkukylää Exmoorin kansallispuiston sydämessä sijaitseva hotelli, jonka entinen omistaja kansanedustaja Sir Richard Dyke Acland lahjoitti museolaitokselle vuonna 1944. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI  
Hotelli sijaitsee Somersetin maakunnassa lähellä Selworthyn pikkukylää, Exmoorin kansallispuiston sydämessä rauhallisen puiston ja nurmialueiden ympäröimänä. Mineheadin rantakaupunkiin on n. 10 minuutin ajomatka.

HUONEET  
Hotellissa on 34 yksilöllisesti sisustettua hiljattain uudistettua huonetta, joissa wc, suihku/kylpy ja tv.

YLEISET TILAT 
Hotellissa on kaksi oleskeluhuonetta, ruokahuone, baari sekä puutarhassa krokettikenttä ja uima-allas. Hotellin tiluksien koko on yhteensä yli 5000 hehtaaria.

Osoite:  Selworthy, Minehead TA24 8TJ, Somerset 


Puhelin: 


WWW:  www.hfholidays.co.uk/country-houses/selworthy/

SuljeLue lisää

Seuraavat lähdöt kiertomatkalle

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
29.8. To 3.9. Ti Lumoava Englanti, Finnair 1 779,00 € VARAA