Idyllinen Sveitsi

Sveitsi
MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
13.-18.5.2018
15.-20.7.2018
2.-7.9.2018
5 yötä ja 6 päivää

Hotelli Montana / Zürich

3

Ystävällisestä palvelustaan tunnettu tyylikäs ja entisajan charmia huokuva boutique-hotelli Zürichin päärautatieaseman kupeessa, rauhaisella pikkukadulla Sihl-joen läheisyydessä. Vanhaan kaupunkiin ja maailmankuululle ostoskatu Bahnhofstrasselle on 10 minuutin kävelymatka. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Zürichin keskustassa rauhallisen pikkukadun varrella päärautatieaseman kupeessa ja Sihl-joen läheisyydessä. Vanhaan kaupunkiin ja maailmankuululle ostoskatu Bahnhofstrasselle on 10 minuutin kävelymatka.

HUONEET
Hiljattain uudistetuissa mukavissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone ja pieni kokoustila.

Rakennettu 1980 Huoneita 74
Uudistettu 2011/2015 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Konradstrasse 39, 8005 Zürich


Puhelin: +41 43 366 6000


WWW: www.hotelmontana-zurich.com

SuljeLue lisää

Hotelli Drei Könige / Luzern

3

Luzernin keskustassa sijaitseva jo yli 100 vuotta toiminnassa ollut hotelli, joka tarjoaa vierailleen kodikkaan ilmapiirin viehättävässä asuinkorttelissa kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista ja upeasta Vierwaldstättersee-järvestä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Luzernin keskustassa viehättävässä asuinkorttelissa kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista ja upeasta Vierwaldstättersee-järvestä.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, hiustenkuivaaja ja kokolattiamatto.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone.

Rakennettu 1909 Huoneita 60
Uudistettu 1993 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 6 Keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Bruchstrasse 35, 6003 Luzern


Puhelin: +41 41 248 0480


WWW: www.drei-koenige.ch

SuljeLue lisää

Hotelli Kreuz / Bern

3

Bernin kävelykeskustassa hyvien ostosmahdollisuuksien äärellä sijaitseva mukava hotelli. UNESCOn maailmanperintökohteena tunnettu, viehättävä vanha kaupunki avautuu hotellin vieressä ainutlaatuisine holvikaarikäytävineen ja erikoisine kellarikauppoineen. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä voi ihailla Sveitsin komeaa parlamenttitaloa ja upeaa maisemaa Aare-joelle. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Bernin kävelykeskustassa hyvien ostosmahdollisuuksien äärellä. UNESCOn maailmanperintökohteena tunnettu, viehättävä vanha kaupunki avautuu hotellin vieressä ainutlaatuisine holvikaarikäytävineen ja erikoisine kellarikauppoineen. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä voi ihailla Sveitsin komeaa parlamenttitaloa ja upeaa maisemaa Aare-joelle.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto.

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, pieni kuntosali ja kokoustiloja. Hotellin kattoterassilta upea näköala Vanhaankaupunkiin ja Alpeille.

Rakennettu 1894 Huoneita 103
Uudistettu 2016 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 3    

Osoite: Zeughausgasse 41, 3006 Bern


Puhelin: +41 31 329 9595


WWW: www.kreuzbern.ch

SuljeLue lisää

Hotelli Warwick / Geneve

4

Loistavalla paikalla Geneven sydämessä, vastapäätä rautatieasemaa sijaitseva hotelli, josta n. 200 m kävelymatka Geneve-järven rannalle. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Geneven sydämessä, vastapäätä rautatieasemaa. Geneve-järven rannalle matkaa on n. 200 metriä ja monet käyntikohteet, kuten Patek Philippe -museo, Modernin taiteen museo, Punaisen Ristin museo sekä Oopperatalo ovat hotellin lähellä. Vanhaankaupunkiin ja ostosalueille n. 10 minuutin kävelymatka.

HUONEET
Tyylikkäät huoneet, joiden sisustuksessa suosittu lämpimiä ja rauhallisia värisävyjä. Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Hotellin moderniin tyyliin sisustettu Téséo-ravintola tarjoilee sveitsiläisen keittiön herkkuja sesongin mukaan. Hotellissa on myös baari ja kokoustiloja. 

Rakennettu 1974 Huoneita 167
Uudistettu 2011 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 7 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Rue de Lausanne 14, 1201 Geneve


Puhelin: +41 22 716 8100


WWW: warwickhotels.com/geneva/

SuljeLue lisää

Seuraavat lähdöt

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
2.9. Su 7.9. Pe Idyllinen Sveitsi su-pe, Finnair 1 879,00 € VARAA