Elämysten Etelä-Korea ja Jejun saari

Etelä-Korea
MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
31.3.-10.4.2019
13.-23.10.2019
5.-15.4.2020
10 yötä ja 11 päivää

Soul – Gyeongju – Busan – Jeju – Soul

Pääkaupunki Soul kuninkaallisine palatseineen ja pilvenpiirtäjineen saattelee sinut uutuuskiertomatkallemme eksoottiseen Etelä-Koreaan. Matkan alkutahdit lyömme N Seoul Tower -näköalatornissa huikean kaupunkipanoraaman ja tervetulojuoman merkeissä. Tutustut myös mm.  Changdeokgungin palatsiin ja salaiseen puutarhaan sekä taiteilijoiden suosimaan Yeonnam-dongiin.

Soulista matkaamme junalla sykähdyttävään, UNESCOn suojelemaan Gyeongjuun, jota usein kutsutaan ”museoksi ilman seiniä”. Vierailemme mm. Tumuli-puistossa, Kansallismuseossa ja Anapji-lammella. Seokguramin luola kätkee sisälleen Bulguksan temppelin – sen valtava Buddha-patsasta pidetään buddhalaisen taiteen mestariteoksena. Busanista siirrymme sisäisellä lennolla paratiisimaiselle Jejun saarelle. Itäisen Aasian Havaijiksi kutsuttu tuliperäinen Jeju on luonnonmaisemien ja ainutlaatuisten perinteiden aarreaitta. Seongsanin auringonnousun huippu, Bijarimin metsä ja Geumneungin kivipuisto kuuluvat ohjelmaamme. Haenyeo-museossa sinulle selviää, keitä ovat korealaiset merenneidot.

Korealaisen keittiön herkut kutsuvat sinua värikkäälle matkalle erilaisiin makuelämyksiin. Sisäisellä lennolla palaamme Souliin ja käymme vielä kahden maailman rajalla Etelä-Korean ja Pohjois-Korean välisellä rajavyöhykkeellä.

Vuoden 2019 matkat tulevat myyntiin syksyllä.
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.