Aurinkoinen Apulia

Italia
MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
19.-26.5.2018
1.-8.9.2018
13.-20.10.2018
7 yötä ja 8 päivää
Finnair logo

Bari – Lecce – Ostuni – Alberobello – Matera

Yli 300 aurinkopäivää vuodessa hemmottelee syvänsinisen Adrianmeren ja kirkkaana kimaltavan Joonianmeren ympäröimää Italian ”saappaan korkoa” Apulian maakuntaa. Uutuuskiertomatkamme vie sinut Barin Vanhankaupungin rosoisilta kujilta ja piazzoilta Leccen upeaan barokkimiljööseen ja valkoisesta Ostunin pikkukaupungista Alberobellon jännittäviin trullikortteleihin. Lisäksi pistäydyt Basilicatassa luola-asumuksistaan tunnetussa Materassa. Aikanaan Italian häpeäpilkkuna tunnettu Sassi di Matera kukoistaa nykyisin vaikuttavana UNESCOn maaimanperintökohteena, joka on valittu vuoden 2019 Euroopan kulttuuripääkaupungiksi.

Apulian auringon alla nautit menneen maailman tunnelmaa huokuvasta elämäntahdista ja maakunnan parhaista antimista: käsittämättömän kauniista maisemista, miljoonien oliivipuiden tuottamasta oliiviöljystä sekä cucina poverasta, joka nimestään huolimatta edustaa eteläitalialaista kulinarismia parhaimmillaan. Herkut tarjoilemme tietysti alueen laatuviinien kera.

Apulialainen toivottaa sinut tervetulleeksi – ei vain vieraaksi – vaan tilapäiseksi asukkaaksi omalle alueelleen, josta hän on syystäkin ylpeä. Paikallisten asukkaiden vieraanvaraisuus ja ystävällisyys sulattaa sinut yhtä tehokkaasti kuin Apulian aurinko. Tule ja koe OK-Matkojen mukana lumoava Apulia!

Vuoden 2018 kiertomatkat tulevat myyntiin syksyllä. Tilaa ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.