Kiertomatkat 2017

Joskus matkalla oleminen on oikeasti merkityksellisempää kuin määränpäähän saapuminen. Vaihtelevat maisemat, uudet kaupungit ja kokemukset aktivoivat mielikuvitustasi, vapauttavat sinut arjen kaavoista ja saavat ajatuksesi lennähtelemään aivan uusiin suuntiin. Ei siis ihme, että moni kirjailija ja taiteilija on hakenut innoitusta polveilevista seikkailuista Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

OK-Matkojen kiertomatkat ovat ohjelmallisia matkoja, joissa runsas matkaohjelma kuuluu matkasi hintaan. Olemme luoneet sinulle uniikin kokonaiselämyksen, jossa kaikki osa-alueet ovat huolellisesti valmisteltuina sinua odottamassa. Kiertomatkojen syvin olemus on se, että pääset kokemaan elämyksiä, jotka itsenäisesti matkustettaessa eivät olisi mahdollisia. Monet löytävät niiltä itselleen samanhenkistä matkaseuraa myös seuraaville matkoille. Ja suomenkielisen oppaan palvelu takaa, että kaikki sujuu kuin ajatus.

Vuoden 2017 kiertomatkavalikoimastamme löytyy peräti 6 uutuutta: Shakespearen Englannista Downton AbbeyynYlväs ja Ystävällinen Skotlanti, Transilvanian tarinoita, Idyllinen Sveitsi, Tuulimyllyjä, kanavia ja Moselin viinejä sekä Salaisuuksien Slovakia.

Seuraavat lähdöt kiertomatkoille

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
23.7. Su 30.7. Su Tarujen Irlanti ja Belfast su-su, Finnair 1 799,00 €Tarjous! VARAA
30.7. Su 5.8. La Tuulimyllyjä, kanavia ja Moselin viinejä, su-la, Finnair 1 999,00 €Tarjous! VARAA
17.8. To 24.8. To Salaisuuksien Slovakia, to-to, Finnair 1 499,00 €Tarjous! VARAA
21.8. Ma 26.8. La Shakespearen Englannista Downton Abbeyyn ma-la, Finnair 1 799,00 €Tarjous! VARAA
26.8. La 3.9. Su Transilvanian tarinoita la-su, Finnair 1 499,00 €Tarjous! VARAA