Kiertomatkat

Joskus matkalla oleminen on oikeasti merkityksellisempää kuin määränpäähän saapuminen. Kiertomatkalla vaihtelevat maisemat, uudet kaupungit ja kokemukset aktivoivat mielikuvitustasi, vapauttavat sinut arjen kaavoista ja saavat ajatuksesi lennähtelemään aivan uusiin suuntiin. Ei siis ihme, että moni kirjailija ja taiteilija on hakenut innoitusta polveilevista seikkailuista Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

OK-Matkojen kiertomatkat ovat ohjelmallisia matkoja, joissa runsas matkaohjelma kuuluu matkasi hintaan. Olemme luoneet sinulle uniikin kokonaiselämyksen, jossa kaikki osa-alueet ovat huolellisesti valmisteltuina sinua odottamassa. Kiertomatkojen syvin olemus on se, että pääset kokemaan elämyksiä, jotka itsenäisesti matkustettaessa eivät olisi mahdollisia. Monet löytävät niiltä itselleen samanhenkistä matkaseuraa myös seuraaville matkoille. Ja suomenkielisen oppaan palvelu takaa, että kaikki sujuu kuin ajatus.

Uutuuskiertomatkamme vuodelle 2018 ovat Aurinkoinen Apulia, Katalonia kaikille aisteille, Kuvauksellinen NapolinlahtiLumoava Englanti ja Champagne herkutellen.

Myös ensimmäinen vuoden 2019 uusista kiertomatkoistamme Karismaattinen Kuuba on jo avattu myyntiin.

Seuraavat lähdöt kiertomatkoille

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
3.6. Su 9.6. La Tuulimyllyjä, kanavia ja Moselin viinejä, su-la, Finnair 2 099,00 €Tarjous! VARAA
10.6. Su 17.6. Su Unkari - kuin silloin ennen su-su, Finnair 1 499,00 €Tarjous! VARAA
28.6. To 5.7. To Kuvauksellinen Napolinlahti to-to, Finnair 1 899,00 €Tarjous! VARAA
1.7. Su 7.7. La Tuulimyllyjä, kanavia ja Moselin viinejä, su-la, Finnair 1 899,00 €Tarjous! VARAA
1.7. Su 8.7. Su Tarujen kiehtova Irlanti su-su, Finnair 1 999,00 €Tarjous! VARAA