Kiertomatkat

Joskus matkalla oleminen on oikeasti merkityksellisempää kuin määränpäähän saapuminen. Kiertomatkalla vaihtelevat maisemat, uudet kaupungit ja kokemukset aktivoivat mielikuvitustasi, vapauttavat sinut arjen kaavoista ja saavat ajatuksesi lennähtelemään aivan uusiin suuntiin. Ei siis ihme, että moni kirjailija ja taiteilija on hakenut innoitusta polveilevista seikkailuista Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa.

OK-Matkojen kiertomatkat ovat ohjelmallisia matkoja, joissa runsas matkaohjelma kuuluu matkasi hintaan. Olemme luoneet sinulle uniikin kokonaiselämyksen, jossa kaikki osa-alueet ovat huolellisesti valmisteltuina sinua odottamassa. Kiertomatkojen syvin olemus on se, että pääset kokemaan elämyksiä, jotka itsenäisesti matkustettaessa eivät olisi mahdollisia. Monet löytävät niiltä itselleen samanhenkistä matkaseuraa myös seuraaville matkoille. Ja suomenkielisen oppaan palvelu takaa, että kaikki sujuu kuin ajatus.

Vuoden 2019 tarjonnassamme on peräti 9 uutta kiertomatkaa, mm. Valloittava Wales, Makujen ja maisemien Alsace, Kuvankaunis Etelä-IrlantiKarismaattinen Kuuba ja Perinteiden Vietnam ja Kambodža.

Seuraavat lähdöt kiertomatkoille

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
14.7. Su 19.7. Pe Idyllinen Sveitsi su-pe, Finnair 1 999,00 € VARAA
21.7. Su 28.7. Su Kuvankaunis Etelä-Irlanti su-su, Finnair 1 999,00 € VARAA
18.8. Su 25.8. Su Kiehtova Länsi-Irlanti su-su, Finnair 1 849,00 € VARAA
29.8. To 3.9. Ti Lumoava Englanti, Finnair 1 699,00 € VARAA
1.9. Su 6.9. Pe Makujen ja maisemien Alsace, su-pe, Finnair 1 599,00 € VARAA