MATKAN AJANKOHTA : MATKAN KESTO: 
5.-8.12.2019 torstai-sunnuntai
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Austria Trend Hotel Bratislava

4

Vanhankaupungin laidalla Presidentin palatsia vastapäätä sijaitseva elegantti ja viihtyisä hotelli. Kaupungin merkittävimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä. 

Hotelliin saapuessasi sinua tervehtii persoonallinen ja hauska julkisivu, joka vaihtuu sisätilojen konstailemattomaan tyylikkyyteen. Huolellisesti valitut materiaalit ja värisävyt luovat rauhallisen tunnelman, joka jatkuu myös huoneissa. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti Vanhankaupungin laidalla Presidentin palatsia vastapäätä. Kaupungin merkittävimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä. Vanhankaupungin aukiolle on matkaa vain noin 500 metriä, ja vilkas Obchodná-ostoskatu kulkee hotellin lähellä. Lähimmälle raitiovaunu- ja bussipysäkille on matkaa n. 200 metriä.

HUONEET
Mukavissa ja tilavissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja puulattia. Savuttomia huoneita saatavilla. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, baari/kahvila, sauna, kuntoiluhuone ja kokoustiloja. Aamiaisella saatavilla myös laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita. Ilmoitathan erikoisruokavaliosta etukäteen. Erityiskiitoksen ansaitsee hotellin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.

Rakennettu  2009 Huoneita  199
Uudistettu  - Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  **** Ilmastointi  on
Kerroksia  6 keskustaan  keskustassa
Hissejä  3        

Osoite:  Vysoká 2A, 811 06 Bratislava


Puhelin:   +421 2 5277 5800


WWW:  www.austria-trend.at/en/hotels/bratislava

SuljeLue lisää

Joulutorimatkan lähtö

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
5.12. To 8.12. Su Joulumarkkinoiden tunnelmaa, Bratislavassa ja Wienissä 1 049,00 € VARAA

Joulutorimatkat Lisää kohteita