MATKAVAIHTOEHDOT MATKAN KESTO
19.–30.12.2014 10 yötä ja 11 päivää

HUOM!
Matkan luonteen ja erikoisajankohdan vuoksi varaukset 
tulee tehdä 30.9.2014 mennessä.

Parvekehytti (D)

Tämä on parvekkeellinen standardihytti kahdelle. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai yhden queen-size vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä myös kylpyamme). Hytin vakiovarusteluun kuuluu: pieni sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Osaan tämän hyttikategorian hyteistä mahtuu 4 henkilöä.

Hytin koko: 19m2, parveke 3,5m2.

SuljeLue lisää

Ulkohytti (G)

Näissä kahdelle hengelle tarkoitetuissa standardihyteissä on suuri ikkuna, josta näkee merelle. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai yhden queen-size vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, pieni sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.
Osaan tämän kategorian hyteistä mahtuu neljä henkeä. Kaksi ylimääräistä henkilöä nukkuu kokoontaitettavissa sängyissä, saatavilla on myös vauvansänkyjä.
Hytin koko: 15m2

SuljeLue lisää

Sisähytti (L)

Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai yhden queen-size vuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin varusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.
Osaan tämän hyttiluokan hyteistä mahtuu neljä henkeä. Kaksi ylimääräistä henkilöä nukkuu kokoontaitettavissa sängyissä, saatavilla on myös vauvansänkyjä.
Hytin koko: 13m2-16m2.

SuljeLue lisää

Joulumatkat Lisää kohteita