MATKAN AJANKOHTA : MATKAN KESTO: 
1.–4.12.2016 torstai-sunnuntai
Finnair logo

Hotelli Andreotti

3

Asiakkailtamme hyvää palautetta saanut viihtyisä Marianin perheen omistama hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa vilkkaasti liikennöidyllä alueella rauhallisella sivukadulla, lähellä Piazza della Repubblica -aukiota. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Historiallisessa rakennuksessa vilkkaasti liikennöidyllä alueella rauhallisella sivukadulla, ähellä Piazza della Repubblica -aukiota. Ostoskatu Via Nazionale ja monet ravintolat ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hyvät kulkuyhteydet nähtävyyksiin metrolla, raitiovaunulla ja bussilla. Bussi ei pääse hotellin eteen, kävelymatkaa n. 150 m.

HUONEET
Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Talvella lämmitys ja kesällä ilmastointi. Huoneiden koko ja sisustus vaihtelevat. Kaikki huoneet ovat savuttomia. 

YLEISET TILAT
Hotellissa viihtyisät kristallikruunuin ja mukavin sohvin sisustetut oleskelutilat, baari ja aamiaishuone.

Rakennettu 1807 Huoneita 57
Uudistettu 2009 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi kausittain
Kerroksia 6 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Via Castelfidardo 55, 00185 Rooma


Puhelin: +39 06 444 1 006


WWW: www.hotelandreottirome.com

SuljeLue lisää

Hotelli Corona

3

Hyvällä paikalla Rooman historiallisessa keskustassa rauhallisella sivukadulla lähellä Via Nazionale -ostoskatua sijaitseva perinteinen perheomisteinen roomalaishotelli. Hotellissa on mukavat oleskelutilat sekä viihtyisä aamiaishuone, jossa tarjoillaan buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee 1800-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa yhdellä Rooman seitsemästä kukkulasta, Viminalella, lähellä Via Nazionale –ostoskatua, Terminin rautatieasemaa ja Piazza della Repubblica –aukiota. Fontana di Trevin suihkulähde, Colosseum, oopperatalo sekä useat ravintolat ja kahvilat sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellista. Bussi ei pääse hotellin eteen, kävelymatkaa n. 100 metriä. 

HUONEET
Huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, maksullinen talletus, hiustenkuivaaja, maksullinen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai laattalattia. Savuttomia huoneita saatavilla. 

YLEISET TILAT
Hotellin alakerrassa on viihtyisä ja tilava aamiaishuone. Lisäksi hotellista löytyy mukavat oleskelutilat, joissa pieni kirjasto. 

Rakennettu 1870 Huoneita 62
Uudistettu 2005 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 5 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Via Napoli 3, 00184 Rooma


Puhelin: +39 06 488 0080


WWW: www.hotelcoronaroma.it

SuljeLue lisää

Hotelli Pace Helvezia

4-

Tyylikäs kaupunkihotelli, jolla on loistava sijainti aivan Rooman sydämessä Piazza Venezian tuntumassa. Hotellin viehättävältä kattoterassilta upea näköala yli Rooman historiallisen keskustan kattojen. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Loistava sijainti aivan Rooman sydämessä Piazza Venezian tuntumassa. Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi -suihkulähde sekä ostoskadut Via Nazionale ja Via del Corso ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin ympäristössä on myös ravintoloita ja kahviloita.

HUONEET
Klassiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia, huoneiden koko ja muoto vaihtelevat. Huoneet joko kadulle tai sisäpihalle päin. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on avarat ja valoisat oleskelutilat, aamiaishuone, kokoustila ja viehättävä kattoterassi, jossa voit nauttia auringosta ja upeasta näköalasta yli Rooman historiallisen keskustan kattojen.

Rakennettu 1950 Huoneita 84
Uudistettu 2008 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 6 keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Via IV Novembre 104, 00187 Rooma


Puhelin: +39 06 679 5105


WWW: www.hotelpacehelveziaroma.it

SuljeLue lisää

Hotelli Genio

4-

Hyvällä paikalla historiallisessa ydinkeskustassa, lähellä Navonan aukiota ja Tiber-jokea uusrenessanssityylisessä rakennuksessa sijaitseva perinteikäs ja suosittu hotelli. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Historiallisessa ydinkeskustassa lähellä Navonan aukiota ja Tiber-jokea. Vatikaani museoineen,  Pietarinkirkko, Castel Sant'Angelon linnoitus ja muut merkittävät nähtävyydet sekä Via del Corso -ostoskatu ja Campo dè Fiori -aukio ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin ympäristössä on viehättäviä ravintoloita ja kauppoja. Bussi ei pääse hotellin eteen, kävelymatka n. 150 m.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneista on parveke

YLEISET TILAT
Ihastuimme hotellin kattoterassilla sijaitsevaan aamiaishuoneeseen ja sieltä avautuvaan näkymään. Hotellissa on viihtyisät yleiset tilat ja kuntosali.

Rakennettu 1900 Huoneita 59
Uudistettu 2011 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 5 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Via G. Zanardelli 28, 00186 Rooma


Puhelin: +39 06 683 3781


WWW: www.hotelgenioroma.it/en/

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

23.04.2021
Toimistomme huhti- ja toukokuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!