MATKAN AJANKOHTA : MATKAN KESTO: 
1.–4.12.2016 torstai-sunnuntai
Finnair logo

Hotelli Lyric

4

Tämän neljän tähden moderni boutique-hotelli sijaitsee hiljaisella pikkukadulla vain muutaman sadan metrin päässä Pariisin Vanhasta Oopperatalosta. Kaikki hotellin huoneet on sisustettu hillitysti musiikillisilla teemoilla, ja raikkailla väreillä. Hotellin ystävälllinen vastaanotto auki 24/7 sekä asiakkaille on pääsy hotellin uima-allasosastolle josta löytyy niin hammam, sauna, sisäuima-allas kuin kuntoilunurkkaus. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti Pariisin keskustassa hiljaisella pikkukadulla vain muutaman sadan metrin päässä Pariisin Vanhasta Oopperatalosta. Hotellista on lyhyt kävelymatka Galeries Lafayette ja Printemps –tavarataloihin ja Madeleine-kirkolle.

HUONEET
Baletti- ja oopperateemoilla ja raikkailla väreillä sisustetuissa huoneissa on parivuode, suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja puulattiat. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, sauna, hammam, sisäuima-allas ja kuntoilunurkkaus. Hotelli on sisustettu värikkäästi ja valoisasti musiikillisilla teemoilla ja sisustuksessa on käytetty myös paljon luonnonkiveä. 

Huom! Pariisissa peritään majoituksista kaupunkiveroa. Lyric-hotellin vero maksetaan paikan päällä uloskirjautumisen yhteydessä. Veron suuruus on n. 2,50 €/hlö/yö.

Rakennettu     1900-luvun alussa     Huoneita     47    
Uudistettu     2014 Lisävuodemahdollisuus     on
Paikallinen luokitus     ****     Ilmastointi     on    
Kerroksia     6     keskustaan     keskustassa    
Hissejä     2                 

Osoite : 2 Rue de Gramont, 75002 Pariisi


Puhelin: +33 1 8373 5800


WWW: www.lyrichotelparis.com/

SuljeLue lisää

Hotelli Charing Cross

2+

Hotelli, jolla on loistava sijainti Haussmann-tyylisessä rakennuksessa Saint Lazaren alueella Pariisin sydämessä lähellä vanhaa oopperaa, Madeleine-kirkkoa sekä Printemps ja Galeries Lafayette -tavarataloja. Sisältää mannermaisen aamiaisen.

SIJAINTI
Loistava sijainti Pariisin sydämessä lähellä vanhaa oopperaa, Madeleine-kirkkoa sekä Printemps- ja Galeries Lafayette –tavarataloja. Kaupunginosa on tuttu maailmankuulujen impressionistien, kuten Monet'n ja Caillebotten 1800-luvun Pariisia kuvaavista maalauksista, sillä monilla heistä oli joko asunto tai studio Saint Lazaressa. Lähin metroasema Saint- Lazare, josta nopeat yhteydet kaikkialle kaupunkiin. Lähellä hotellia on useita ravintoloita ja kahviloita. 

HUONEET
31 huonetta, joissa suihku ja kylpy, wc, puhelin, tv, maksullinen talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta, maksullinen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on vastaanotto, viihtyisät oleskelutilat ja aamiaishuone.

Rakennettu     1890     Huoneita     31    
Uudistettu     2003     Lisävuodemahdollisuus     ei
Paikallinen luokitus     ***     Ilmastointi     ei    
Kerroksia     6     keskustaan     keskustassa    
Hissejä     1                  

Osoite: 39 rue Pasquier, 75008 Pariisi


Puhelin: +33 1 43 87 41 04


WWW: www.charingcrosshotel.com

SuljeLue lisää

Hotelli New Hotel Opéra

3

Raikashenkinen, pieni moderni hotelli Opéran alueen sydämessä, rauhallisella sivukadulla. Hotellin paikalla oli ennen Napoleon III velipuolen Mornyn herttuan yksityispalatsi. Hotellista on lyhyt kävelymatka mm. Opéra Garnieriin ja Mogador-teatteriin, joten se on hyvä valinta esiintyvän taiteen ystäville. Suosittelemme New Hotel Opéraa myös sinulle, joka arvostat monipuolisia ostosmahdollisuuksia, sillä tavaratalot Galeries Lafayette ja Printemps sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Sisältää buffet-aamiaisen.

SIJAINTI
Opéran alueen sydämessä rauhallisella sivukadulla. Hotellista on lyhyt kävelymatka mm. Pariisin vanhalle oopperatalolle ja Mogador-teatteriin. Galeries Lafayette ja Printemps -tavaratalot sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Hotellin ympäristössä on myös useita ravintoloita ja kahviloita. 

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Kaikki huoneet ovat savuttomia. 

YLEISET TILAT
vastaanotto, jossa talletus sekä aamiaishuone. Buffet-aamiaisen voit kesällä nauttia hotellin valoisalla patiolla. 

Rakennettu     1870     Huoneita     42  
  Uudistettu     2012     Lisävuodemahdollisuus     ei
  Paikallinen luokitus     ***     Ilmastointi     on  
  Kerroksia     7     keskustaan     keskustassa  
  Hissejä     1            

Osoite: 4, rue de Liège, 75009 Pariisi


Puhelin: +33 1 5602 6600


WWW: http://www.new-hotel.com/en/hotels-paris/opera

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!