MATKAN AJANKOHTA : MATKAN KESTO: 
1.–3.12.2017 perjantai-sunnuntai
Finnair logo

Varaa matkasi

Kohde: Krakova

Hotelli Golden Tulip Krakow Kazimierz

4

Heinäkuussa 2016 avattu tasokas hotelli viehättävällä Kazimierzin alueella n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista ja Wawelin linnasta. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee viehättävällä Kazimierzin historiallisella alueella aivan 1300-luvulta peräisin olevan Corpus Christi -kirkon vieressä lähellä Wolnica aukiota. Krakovan Vanhaankaupunkiin, Wawelin linnan ja Wisla-joen rantaan kävelet n. 10 minuutissa. Kazimierz on Krakovan iltaelämän keskus, joten hotellin läheisyydessä on runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja. 

HUONEET
Mukavissa ja tyylikkäissä huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, radio, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto

YLEISET TILAT
Hotellin Estragon-ravintolassa voit maistella perinteisen puolalaisen keittiön makuja nykyaikaisessa muodossa ja aulabaari tarjoaa juomien lisäksi pientä syötävää. Hotellissa on myös kuntoiluhuone ja kokoustila. Hotelli on kokonaan savuton.

Rakennettu 2016 Huoneita 139
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 4/5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Krakowska 28, 31-062 Krakova


Puhelin: +48 12 424 4800


WWW: www.goldentulipkrakowkazimierz.com

SuljeLue lisää

Hotelli Golden Tulip Krakow City Center

4

Hiljattain avattu viehättävä hotelli erinomaisella sijainnilla aivan Krakovan keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla muutaman minuutin kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista ja sen nähtävyyksistä, kuten Pyhän Marian kirkosta ja Verkahallista sekä ravintoloista ja kahviloista. Hotellin läheisyydessä on myös Galeria Krakowska -ostoskeskus ja useita museoita, gallerioita ja teattereita. Raitiovaunu- ja bussipysäkit lähellä hotellia.

HUONEET
Maanläheisillä väreillä sisustetuissa tyylikkäissä huoneissa suihku, wc, puhelin, tv, radio, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Osassa huoneita minibaari. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on mukava sekä puolalaista että kansainvälistä ruokaa tarjoava ravintola, baari, kahvila, kauneushoitola ja pieni kokoustila.

Rakennettu 2013 Huoneita 86
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 4 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: ul. Lobzowska 8, 31-140 Krakova


Puhelin: +48 12 426 99 90


WWW: www.goldentulipkrakowcitycenter.com

SuljeLue lisää

Hotelli Wyspianski

3

Perinteikäs ja suosittu hotelli erinomaisella paikalla ydinkeskustassa. Hotellin editse kulkee vilkasliikenteinen katu, liikenteen äänet kuuluvat kadun puolen parvekkeellisiin huoneisiin. Buffet-aamiainen

SIJAINTI
Erinomaisella paikalla aivan ydinkeskustassa. Sekä Vanhakaupunki nähtävyyksineen että juutalaiskaupunginosa Kazimierz, Wawelin kukkula ja Krakovan suurin ostoskeskus, Galeria Krakowska, ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Hotellin editse kulkee vilkasliikenteinen katu, liikenteen äänet kuuluvat kadun puolen parvekkeellisiin huoneisiin. Hotellin läheisyydessä on paljon ravintoloita ja kahviloita.

HUONEET
Tilavissa ja mukavissa huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, radio, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneita on parveke.

YLEISET TILAT
Hotellissa on monipuoliset palvelut; ravintola, aulabaari, kahvila, kuntosali, matkamuistomyymälä ja kokoustilat. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu 1963 Huoneita 231
Uudistettu 2008 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 4 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: ul. Westerplatte 15, 31-033 Krakova


Puhelin: +48 12 422 9566


WWW: www.hotel-wyspianski.pl

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Ajankohtaista

21.06.2021
Toimistomme kesä- ja heinäkuun aukioloajat
18.06.2021
Ulkoministeriön matkustussuositusta lievennettiin vihdoin: Eurooppa on taas auki suomalaisille matkustajille
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A