MATKAN AJANKOHTA : MATKAN KESTO: 
19.–30.12.2014 10 yötä ja 11 päivää

Alustava matkaohjelma:

1. pv (pe) – Tervetuloa Floridaan!
Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan T1 terminaaliin lähtöselvitykseen viimeistään kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. Lufthansan reittilento Frankfurtin kautta Orlandoon, jossa suomenkielinen matkanjohtaja on vastassa.
Kuljetus ja majoittuminen Buena Vista Suites (3*) - hotelliin Orlandossa.

2. pv (la) – Tervetuloa Vision of the Seas-alukselle!
Buffetaamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen kuljetus suomenkielisen matkanjohtajan johdolla Tampan risteilysatamaan, jonne ajomatkaa Orlandosta on noin 135 km. Kuljetuksen aikana saamme matkanjohtajalta käytännön risteilytietoa. Sisään kirjoittautuminen upealle Vision of the Seas- risteilyalukselle ja tutustuminen laivaan. Laiva lähtee klo 16:00. Illallinen klo 18:00.

3. pv (su) - Meripäivä
Rentouttava meripäivä auringosta ja laivan monipuolisista palveluista nauttien. Hyttiin päivittäin jaettavasta päiväohjelmasta saat tietoa tapahtumista, aktiviteeteista ja palveluista.

4. pv (ma) – Roatan (Honduras)
Laiva saapuu Roataniin klo 10:00. Pieni Roatanin saari on vertaansa vailla oleva luontokohde. Voit sukeltaa ja snorklata suurella koralliriutalla – merenalaisessa paratiisissa voit hyvällä onnella kohdata jopa valashain. Butterfly Garden –puutarhassa voit puolestaan ihailla monia perhoslajeja ja papukaijoja. Roatan kätkee sisäänsä niin hienohiekkaisia rantoja kuin koskematonta sademetsää. Mahdollisuus tutustua Roataniin omatoimisesti tai osallistua lisämaksullisille englanninkielisille retkille. Laiva lähtee klo 18:00.

5. pv (ti) - Belize City (Belize)
Laiva saapuu Belize Cityyn klo 07:00. Jukatanin niemimaalla sijaitseva pieni Belize on koralliriuttojen ja sademetsien maa. Aikanaan rikkaan maya-kulttuurin jäänteitä on vielä nähtävissä päiväretken päässä Altun Hassa, jonka hyvin säilyneet temppelit ja haudat kertovat tärkeän uskonnollisen sekä kaupallisen keskuksen historiasta. Mahdollisuus tutustua Belize Cityyn omatoimisesti tai osallistua lisämaksullisille englanninkielisille retkille. Laiva lähtee klo 16:00.

6. pv (ke) – Cozumel (Meksiko)
Laiva saapuu Cozumeliin klo 08:00. Cozumel on täydellinen karibialainen saari, jossa voit vaellella Melecon rantabulevardeilla ja ikivanhojen linnoitusten raunioilla. Voit vierailla arkeologisessa Tulumissa, joka on ainoa Maya-intiaanien rakentama rannikkokaupunki tai vain antaa meren aaltojen viedä nauttimaan meren aarteista. Mahdollisuus tutustua Cozumeliin omatoimisesti tai osallistua lisämaksullisille englanninkielisille retkille. Laiva lähtee klo 17:00.

7. pv (to) - Puerto Costa Maya (Meksiko)
Laiva saapuu satamaan klo 07:00. Costa Maya on ovi kadonneiden kulttuurien, läpipääsemättömien sademetsien ja sinisten laguunien maailmaan. Voit vaikkapa matkustaa viidakon läpi ja kokea muinaiset mayakaupungit, Chacchoben ja Kohunlichin. Mahdollisuus tutustua Puerto Costa Mayaan omatoimisesti tai osallistua lisämaksullisille englanninkielisille retkille. Laiva lähtee klo 16:00.

8. pv (pe) – Meripäivä
Rentouttava meripäivä auringosta ja laivan monipuolisista palveluista nauttien. Hyttiin päivittäin jaettavasta päiväohjelmasta saat tietoa tapahtumista, aktiviteeteista ja palveluista.

9. pv (la) – Orlando
Laiva saapuu Tampan satamaan klo 07:00. Suomenkielisen matkanjohtajan johdolla kuljetus ja majoittuminen Orlandoon jo tutuksi tulleeseen Buena Vista Suites- hotelliin. Ennen majoittumista
panoraamakierros, jonka aikana saamme käsityksen Orlandon monista mahdollisuuksista.

10. pv (su) - Orlando omaan tahtiin
Orlandossa on loistavat ostosmahdollisuudet. Kaupungissa on runsaasti ostoskeskuksia, joiden tarjonta on laaja. Illanvietto- ja viihdepaikkoja on jokaiseen makuun. Orlandon laadukas kulttuuri- ja taidetarjonta on monelle yllätys. Vietä päivä omien mieltymystesi mukaan ja omaan tahtiin.

11.pv (ma) – Näkemiin Florida!
Ennen kotiinlähtöä ennämme kokea vielä elokuvan ihmeellisen maailman kierroksella Universal Studioilla, jossa yhteinen lounas. Retki päättyy suoraan Orlandon lentoasemalle.
Lufthansan lento Frankfurtin kautta Helsinkiin, jonne saavumme seuraavana päivänä.

Joulumatkat Lisää kohteita

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

23.04.2021
Toimistomme huhti- ja toukokuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!