MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
27.8.-3.9.2018 7 yötä ja 8 päivää
Finnair logo

Hotelli Imola Platán

4

Tasokas aikuisille suunnattu hotelli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen ympäristön kävelymatkan päässä Egerin keskiaikaisesta keskustasta. Hotelli on eko-hotelli ja rakennettu toimintateknologialtaan ympäristötietoisesti. Hotellin sisustus on modernin skandinaavinen ja muotoilultaan selkeä. Jokaisessa huoneessa on parveke, josta avautuvat näkymät Egeriä ympäröiville vuorille ja kaupungin termaalikylpylän alueelle. Hotellin kylpyläosasto tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia terveys- ja wellness-palveluita.

HUONEET 
51 huonetta, joissa on kylpyhuone suihkulla, wc, hiustenkuivaaja, kylpytakit, LCD-TV, ilmainen Wi-Fi, minibaari, talletus, kokolattiamatot ja parveke, Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT 
vastaanotto, ravintola, baari, ilmainen Wi-Fi, kokoustilat ja kampaamo. Kylpyläosasto, jossa mm. suomalainen sauna, höyry-, aromi- ja biosauna, infrapunahuone, erilaisia kylpyaltaita ja pore-allas sekä suolahuone. Saatavilla lääkärinkonsultaatiolla  erilaisia lääkinnällisiä hoitoja sekä lisäksi tarjolla on valikoima kauneushoitoja kuten manikyyri, pedikyyri ja kasvohoitoja. Läheinen kaupungin kylpyläalue, jossa on useita eri lämpöisiä termaalivesialtaita, on hotellivieraiden käytössä veloituksetta.

Osoite: Csákány u. 7, 3300 Eger


Puhelin:  +36 36 513 888


 www:  www.imolaplatan.hu

SuljeLue lisää

 

 

 

Hyvinvointimatkat Lisää kohteita

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

18.02.2020
Koronavirus ei vaikuta tällä hetkellä OK-Matkojen matkoihin
12.02.2020
Kevättarjouksia
15.01.2020
Messutarjoukset jopa -200 € /henkilö!
14.12.2019
Vuoden 2020 esitteemme on ilmestynyt. Nouda se toimistostamme tai tilaa kotiisi!