MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
11.-18.6.2018 7 yötä 

Alustava matkaohjelma 

Maanantai 11.6.2018

Finnairin lento lähtee iltapäivällä klo 16.50 Ljubljanaan, jonne saavutaan klo 18.30 paikallista aikaa. Lentokentällä siirrymme bussiin, ja lähdemme ajamaan suoraan Adrianmeren rannikolle Portoroziin, jonne saavutaan myöhään illalla. Majoittuminen hotelli Slovenijaan ja yöpyminen.

Tiistai–Sunnuntai 12.–17.6.2018

Buffetaamiainen hotellissa päivittäin. Ensimmäinen pilatestunti pidetään aamulla ennen aamiaista ja toinen myöhään iltapäivällä. Treenitunnit ovat kestoltaan noin 60 minuuttia. Varaa oma pilatesmatto mukaan. Päivisin on vapaata aikaa auringonottoon, uimiseen tai omatoimisiin kävely- ja vaellusretkiin lähiympäristössä. Mukava retkikohde on noin 4 km päässä sijaitseva Piranin venetsialaistyylinen pikkukaupunki. Kerrotaan, että merirosvot pitivät aikoinaan kohdetta piiloutumispaikkanaan. Nykyisin kaupungin kujat houkuttelevat matkailijoita ostoksille tai istahtamaan kahvikupposen ääreen johonkin torikahviloista. Hotelli Slovenija sijaitsee hotellialueella, jolla on iso yhteinen allasalue ja auringonottotilaa. Lisäksi hotellin asiakkailla on ilmainen pääsy yksityiselle Meduza-rannalle.

Maanantai 18.6.2018

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus hotellin sääntöjen mukaisesti klo 11.00 mennessä. Tämän jälkeen kuljetus omalla tilausajobussilla Portorozista Ljubljanaan, jossa teemme lyhyen opastetun kävelykierroksen paikallisen oppaan johdolla (opas suomenkielinen tai englanninkielinen). Tämän jälkeen on omaa aikaa esimerkiksi omatoimista lounasta tai ostoksia varten. Iltapäivällä kuljetus Ljubljanan lentokentälle, josta Finnairin lento lähtee klo 19.20 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55 paikallista aikaa.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Hyvinvointimatkat Lisää kohteita