MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
8.-15.4.2018 7 yötä 

Alustava matkaohjelma 

8.4.2018 (su) - Tervetuloa Italiaan!

Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan lentokentän kakkosterminaaliin (T2), viimeistään kaksi tuntia ennen lentolippuunne merkittyä lennon lähtöaikaa. Finnairin reittilento Roomaan, jonne saavutaan klo 10.15 paikallista aikaa. Kuljetus omalla pikkubussilla pitkin keisareiden pääväylää, Via Appia Anticaa Marinon pikkukaupunkiin. Marinoon saavuttuamme nautimme yhteisen lounaan viineineen, jonka jälkeen majoitumme hotelliin. Illalla rentouttava venyttely ja hyvinvointiluento (60min.).

8.-15.4.2018 Hyvinvointiviikon ohjelma

Hotelliaamiainen on tarjolla päivittäin klo 07.00-10.00 välisenä aikana.

su 8.4. Tulokuljetus, lounas sekä yhdistelmätunti jossa syvävenyttely ja hyvinvointiluento

ma 9.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.

ti 10.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.

ke 11.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.

to 12.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.

pe 13.4. Vapaapäivä omaa ohjelmaa varten. Aamiainen ja illallinen.

la 14.4. Syvävenyttely- ja pilatestunti. Aamiainen ja illallinen.

su 15.4. Retki Roomaan päättyen lentokentälle. Aamiainen hotellissa ja lounas Roomassa.

Treenitunnit ovat kestoltaan 60 minuuttia ja ne pidetään ohjelman mukaisesti kaksi kertaa päivässä, ennen aamiaista ja ennen illallista. Varaa oma pilatesmatto matkalle mukaan. Päivisin on vapaata aikaa esimerkiksi kävely- tai vaellusretkiin lähiympäristöön. Hotellissa ei ole vuokrattavana kävelysauvoja, joten omat teleskooppisauvat kannattaa pakata mukaan, mikäli haluat käyttää niitä. Marinon rautatieasemalle on matkaa noin 2,5 km. Sieltä kulkee paikallisjunia Roomaan noin tunnin välein. Matka-aika on noin 30 minuuttia suuntaansa ja yhdensuuntaisen matkan hinta vuonna 2017 on n. 2,10 euroa.

15.4.2018 (su) - Rooman kauneimmat aukiot

Hotelliaamiaisen jälkeen huoneiden luovutus. Klo 09.00 lähdemme ajamaan kohti Roomaa. Kaupungin keskustassa tapaamme paikallisen suomenkielisen oppaan. Matkatavarat jäävät bussiin ja lähdemme kävelykierrokselle Rooman kauneimmille aukioille. Kierroksella nähdään Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat, Pantheonin temppeli ja Navona -aukio. Kierroksen päätteeksi yhteinen lounas viineineen suositussa Trattoria Orso 80 -ravintolassa. Tämän jälkeen on vapaata aikaa esimerkiksi ostoksia varten. Kuljetus lentokentälle lähtee n. klo 16.30 ja Finnairin lento Roomasta Helsinkiin lähtee klo 19.45.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Hyvinvointimatkat Lisää kohteita