MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
18.11.-2.12.2019 14 yötä

Alustava matkaohjelma 

18.-19.11. – Tervetuloa Balille
18.11. kokoontuminen Helsinki – Vantaan lentoasemalla ja lähtö Qatar Airwaysin lennolla Dohaan. Koneenvaihto ja jatkolento Balille, jonne saavutaan 19.11. Bussikuljetus Denpasarin lentokentältä Uluwatuun. Lyhyen ajomatkan jälkeen kirjautuminen sekä illallinen Uluwatu Surf Villas’ssa, joka sijaitsee vaikuttavalla paikalla kalliojyrkänteen päällä. Illallisen jälkeen vielä venyttelemme lennon jäykistämiä lihaksia joogalla.

20.-22 .11. – Uluwatu Surf Villas

Uluwatun upeissa maisemissa päivät täyttyvät erilaisista joogaharjoituksista, mm. hathajoogaa, yinjoogaa, joogapilatesta, hengitysharjoituksia, meditaatiota sekä eriaiheisia luentoja.
Päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen.

23.11. – Uluwatu Surf Villas – Alaya Jembawan, Ubud
Aamujoogan, aamiaisen ja huoneidenluovutuksen jälkeen lähdemme kohti Balin keskiosassa sijaitsevaa Ubudia. Iltapäivällä majoittuminen Alaya Jembawan hotelliin. Illansuussa joogaharjoitus.

24.-25.11. – Alaya Jembawan, Ubud
Ubud on saaren taiteen ja kulttuurin keskus ja keskitymmekin nauttimaan Ubudin ilmapiiristä ja tämän mielenkiintoisen kaupungin tarjomista mahdollisuuksista.  

Toki hiukan joogaamme näinäkin päivinä. Käymme myös katsomassa perinteisiä balilaisia tansseja. Ubudin keskustassa on hyvät palvelut. Kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä löytyy pääkadun varrelta. Tuliaisostosten tekoon Ubud onkin matkallamme paras paikka Denpasarin ja lentokentän lisäksi. Päivittäin tarjolla aamiainen. Muut ateriat Ubudissa omatoimisesti. 

26.11. – Ubud – Bali Mandala
Joogaharjoituksen jälkeen aamiainen, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja lähtö kohti saaren pohjoisosassa sijaitsevaa Bali Mandalaa. Iltapäivällä saavumme Bali Mandalaan, jossa nautimme kevyen lounaan ja majoittaudumme bungaloweihin. Ennen illallista kevyt lymfajooga. 

27.-29.11. – Bali Mandala
Bali Mandalan rauhallisessa ja vehreässä miljöössä päivät täyttyvät erilaisista joogaharjoituksista, luennoista, rentoutumis- ja meditaatioharjoituksusista sekä chakratanssista että matrakaraokesta. Päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen.

30.11. – Bali Mandala – Seminyak, Denpasar
Aamiainen ja joogahetki. Huoneiden luovutus ja lähtö kohti Denpasaria, jossa majoitumme viimeiseksi yöksi Seminyakissa Vila Lumbung hotelliin. Illalla rentoudumme vesijumpassa. Omatoiminen illallinen.

1.12. – Kotiin lähtö
Aamiainen ja joogahetki. Huoneiden luovutus (hotellissa on tila matkatavaroille). Päivä aikaa shoppailuun. Illalla jätämme hyvästit Balille ja lähdemme kotia kohti. Kuljetus Denpasarin lentokentälle, josta Qatar Airwaysin lento lähtee klo 00:30 Dohan kautta Helsinkiin. Helsinkiin saavutaan maanantaina klo 13:55.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Hyvinvointimatkat Lisää kohteita

Esite

Lue/tilaa

Esitekansi 2019

Ajankohtaista

19.11.2019
Ennakkovaraajan etu vuoden 2020 matkoista
12.11.2019
Viimeiset paikat joulumatkoille - varaa omasi nopeasti!
11.11.2019
Matkalippujen toimitus postilakon aikana
01.11.2019
Toimistomme pyhäinpäivän aukioloajat