MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
22.-29.8.2020 7 yötä 

Matkaohjelma 

Lauantai 22.8. – Tervetuloa viihtymään ja virkistymään Margit-saarelle

Finnairin lento AY1251 lähtee klo 09:35 ja saapuu Budapestiin klo 10:55. Suomenkielinen oppaamme on vastassa lentokentällä, josta lähdemme Budapestin keskustaan. Teemme lyhyen panoraamakaupunkikierto-ajelun, jonka aikana saamme hiukan kuvaa kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista. Kierros päättyy Margitsaarelle, jossa majoitumme ENSANA Health Spa**** -hotelliin. Illansuussa aloitamme joogat Kyllin ohjaamana. Myöhemmin nautimme illallisen hotellissa.


Sunnuntai 23.8. – Joogaa ja luento

Aamujooga ja aamiainen hotellissa.
Päivä on vapaa omatoimiseen ohjelmaan. Hotellin kylpylätilat ovat hotellivieraiden käytettävissä. Kylpylässä on useita uima-altaita ja saunoja, poreallas, ulkouima-allas ja aurinkoterassi sekä kuntosali. Hotellivieraat voivat myös osallistua erilaisiin ohjattuihin liikuntatunteihin. Hotellissa on mahdollista ostaa myös wellness-hoitoja. Saaren ympäri menee juoksureitti ja myös polkupyöriä on vuokrattavissa – voitte myös vuokrata vaikkapa 2-6 hengen polkupyörävaunun ja lähteä yhdessä tutkimaan saarta! Iltapäivällä luento. Luennon jälkeen jooga. Illallinen hotellissa.


Maanantai 24.8. – Joogaa ja kaupunkikierros ja Záborskyn viinikellarit

Aamujooga ja aamiainen.
Aamupäivällä lähdemme bussilla oppaan kanssa tutustumaan tähän upeaan kaupunkiin. Päivän aikana tutuiksi tulevat mm. Sankarten aukio ja bulevardit sekä Budan puolella Tonavasta kohoava Gellért-kukkula, josta avautuu upea näkymä joelle ja yli kaupungin sekä Linnavuoren alue, jossa näemme mm. Matias-kirkon ja Kalastaja-linnakkeen.

Budan puolella vierailemme myös ns. viinikaupungissa Záborskyn kartanon viinikellareissa ja toki myös kierroksen aikana maistamme viittä eri viiniä. Kartanon kellareissa tutustumme viinien historiaan ja vuosisatoja vanhoihin viininvalmistuksen perinteisiin. Näemme puuseppien mestarillisesti tekemiä viinitynnyreitä sekä muita viinien kuljetukseen ja valmistukseen liittyviä työkaluja ja välineitä, jotka kertovat mielenkiintoista tarinaa viinien luomisprosessista. Viinikellarin myymälässä voi tehdä tuliaisostoksia. Päivän aikana nautimme myös lounaan viehättävässä Városliget Cafe -ravintolssa, joka sijaitsee Kaupunginpuistossa pikkuisen lammen rannalla. Retken kesto n. 6 tuntia. 
Myöhemmin iltapäivällä palaamme hotelliin, jossa jooga ja illallinen.


Tiistai 25.8. – Joogaa, kaupunkiin tutustumista ja shoppailua!

Aamujooga ja aamiainen.
Päivän voi viettää tutustuen Budapestiin, Tonavan tyttäreen joka viime vuosina on ehostunut entisestään. Nykyisin kaupungissa yhdistyvät taidokkaasti restauroitu keskustamiljöö, trendiravintolat ja museot. Toki myös vanha glamour on tallella, sen voi todeta vaikkapa upeasti remontoidussa New York -kahvilassa.

Ostoksille voi suunnata Budapestin kauppahalliin, joka on Euroopan suurin ja on ollut toiminnassa jo vuodesta 1897 lähtien. Samu Peczin suunnittelema noin 150 metriä pitkä mahtava kokonaisuus on nähtävyys monine värikkäine tuotteineen. Suuri kaarikatu (Nagykörút) on budapestilaisten suosima ostosalue, jossa on pieniä ja keskikokoisia liikkeitä, hinnat ovat hieman ostoskeskuksia edullisemmat. Váci kadulta (Váci utca), joka on tunnettu kävelykatu, löytyy paljon kalliita merkkiliikkeitä ja muutaman unkarilaisen suunnittelijan liike (esim. Thomas Sabo). Melko läheltä Margit-saarta löytyy moderni ja suuri WestEnd City Center -ostoskeskus useine merkkiliikkeineen ja ravintolamaailmoineen. Iltapäivällä luento ja luennon jälkeen jooga. Illallinen hotellissa.


Keskiviikko 26.8. – Joogaa ja Szentendren retki

Aamujooga ja aamiainen hotellissa.
Aamupäivällä lähdemme bussilla oppaan kanssa puolipäiväretkelle Budapestin pohjoispuolella sijaitsevaan Szentendren taiteilijakaupunkiin. Tämä kreikkalaisten ja serbialaisten kauppiaiden 1300-luvulla perustama viehättävä kaupunki on nykyään yksi Unkarin suosituimmista käyntikohteista. Teemme kävelykierroksen ja nautimme lounaan Labirintus-ravintolassa. Lounaan jälkeen on omaa aikaa tutustua tämän idyllisen pikkukaupungin kujiin ja putiikkeihin ennen kuin lähdemme takaisin kohti Budapestia. Retken kesto n. 4 tuntia.
Palattuamme hotelliin luento ja luennon jälkeen jooga. Illallinen hotellissa.


Torstai 27.8. – Joogaa ja luento

Aamujooga ja aamiainen.
Tänään voi jälleen jatkaa kaupunkiin tutustumista tai vaikkapa nauttia hotellin kylpyläosaston wellness-hoidoista.
Iltapäivällä luento ja jooga. Illallinen hotellissa.


Perjantai 28.8. – Joogaa ja läksiäisillallinen

Aamiainen ja jooga.
Päivä vapaata omatoimiseen ohjelmaan. Iltapäivällä vielä luento. Illansuussa lähdemme bussilla oppaan kanssa juhlistamaan läksiäisiltaa Kalastajalinnakkeella sijaitsevaan romanttisen kauniiseen Halászbástya-ravintolaan, jonka holvikaarien suojissa nautiskelemme erinomaisen keittiön antimista. Alas kaupunkiin avautuvat upeat näkymät kruunaavat elämyksen. Illallisen jälkeen teemme lyhyen kiertoajelun ihastellen yöllisen kaupungin valoja ennen paluuta hotelliin.


Lauantai 29.8. – Virkistyneenä kotia kohti!

Aikainen aamiainen ja huoneiden luovutus, jonka jälkeen kuljetus oppaan kanssa Budapestin lentokentälle. Finnairin lento AY1252 lähtee klo 11:40 ja saapuu Helsinkiin klo 15:00.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!