MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
13.-24.2.2019 10 yötä 

Alustava matkaohjelma 

13.-14.2. keskiviikko/torstai
Finnairin lento AY131 lähtee Helsingistä keskiviikkoiltana klo 23:55 ja saavumme Singaporeen torstaina klo 17:10. Englanninkielinen opas on ryhmäämme vastassa lentokentällä, josta lyhyt bussikuljetus lauttaterminaaliin. Opas saattaa meidät lauttaan, jolla jatkamme 48 km Indonesian puolelle Bintanin saarelle. Passintarkastuksen jälkeen hotellimme avustaja on vastassa ja lähdemme bussilla The Residence Bintan***** -lomakeskukseen. Majoittuminen Beachfront Villoihin ja illallinen hotellissa.

Residence Bintanin lomakeskus on idyllinen alue, jossa sekoittuu luonnon läheisyys ja moderni luksus aasialaisen maaseutukylän tunnelmaan. Hemmottelemme aisteja rentouttavan joogan ja hyvän ruuan äärellä.

15.2. perjantai – 20.2. keskiviikko
Aamiaisen, lounaan ja illallisen nautimme hotellin ravintolassa, valikoimissa on eurooppalaista ja aasialaista keittiötä. Päivät kuluvat nauttien ja voimaantuen Kyllin vetämästä aamu- ja iltajoogasta sekä päiväluennoista. Hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön polkupyörät, joiden avulla voi liikkua laajalla hotellialueella ja tutustua ympäristöön. Lisäksi hotelli järjestää asiakkailleen päivittäin ilmaista ohjelmaa.  

21.2. torstai
Aamiainen, aamujooga sekä huoneiden luovutus. Ennen puoltapäivää bussikuljetus Bintanin lauttaterminaaliin, josta jatkamme Singaporeen. Lauttamatkan jälkeen vastassa on englanninkielinen oppaamme. Bussikuljetus Mandarin Oriental***** -hotelliin ja majoittuminen.

22.2. perjantai
Aamiainen hotellissa ja aamupäivä vapaata. Iltapäivällä teemme n. 3 tunnin pituisen kaupunkikiertoajelun englanninkielisen oppaan johdolla. Kiertelemme ensin liikekeskustassa, jossa näemme mm. Parlamenttitalon, kaupungintalon ja muita historiallisia rakennuksia. Pysähdymme Merlionin puistoon ihailemaan upeaa maisemaa Marina Bayhin. Vierailemme myös yhdessä Singaporen vanhimmista buddhalaistemppeleistä ja ohitamme kuuluisan China Townin. Pysähdymme käsityöläiskeskuksessa ja näemme upean orkideapuutarhan. Lopuksi aistimme suitsukkeiden, jasmiinin ja mausteiden tuoksuja Little Indiassa.

23.2. lauantai
Aamiainen hotellissa. Päivä on vapaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen ja ostosten tekoon, täällä tosiaan hullaantuu nähdessään Singaporen loputtomat ostosmahdollisuudet.

Huoneiden luovutus klo 18:00, jonka jälkeen lähdemme bussilla oppaan kanssa kohti Singaporen lentokenttää. Finnairin lento AY132 lähtee klo 23:40 ja Helsinkiin saavumme aikaisin sunnuntaiaamuna klo 05:40.

 

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!