MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
13.-24.2.2019 10 yötä 

Hotelli The Residence Bintan Resort

5

Vuoden 2018 alussa valmistunut uusi 5 tähden lomakeskus Bintanin saaren kaakkoisrannalla n. 70 km Bandar Bentan Telani -lauttaterminaalista ja n. 30 km Riausaarten provinssin pääkaupungista, Tanjung Pinangista. Lomakeskus sijaitsee luonnon keskellä aivan meren rannalla. Laajalla hotellialueella asutaan villoissa ja asukkailla on käytössää ilmaiset polkupyörät sekä buggy-palvelu.  

HOTELLIN PALVELUT
Hotellissa on kaksi ravintolaa ja yhteisen ison uima-allasalueen yhteydessä baari. Hotellissa on myös kuntosali, Spa ja kauneushoitola sekä lahjatavaramyymälä. Rannalla on pieni vesiurheilukeskus, josta saatavilla käyttöön mm. kajakkeja ja suppilautoja. Hotelli järjestää päivittäin asiakkaille ilmaista ohjelmaa mm. strechingiä, tanssitunteja, kävelyretkiä sekä rantalentopalloa. Lisäksi hotellista voi ostaa kansainvälisiä retkiä.   

MAJOITTUMINEN
Beachfront villat ovat rannan välittömässä läheisyydessä ja niistä on näköala merelle. Tilavissa, ylellisesti varustelluissa villoissa on yksi tai kaksi kahden hengen huonetta, joissa on omat kylpyhuoneet. Kahden makuuhuoneen villoissa on yhteinen olohuone. Jokaisella villalla on ulkona oma terassi ja uima-allas. Buffet-aamiainen hotellin ravintolassa.       

Osoite: Gunung Kijang, Bintan Regency, Riausaaret, Indonesia


Puhelin:  + 62 778 6000 888 


WWW:  http://cenizaro.com/theresidence/bintan

SuljeLue lisää

Hotelli Mandarin Oriental

5

Upea viiden tähden luksushotelli Marina Bayssä. Vain muutaman minuutin päässä keskeisestä business-alueesta ja ravintoloista. Lähistöllä on useita ostoskeskuksia. Hotellin ylelliset huoneet tarjoavat levon kaupungin vilinästä. 

HUONEET
Tilavat, viihtyisästi sisustetut Deluxe -huoneet kaupunkinäkymillä. Suihku/kylpy, wc, hiustenkuivaaja, tv, puhelin, minibaari, talletus, kokolattiamatot ja ilmastointi. Osassa huoneista parvekkeet. 

YLEISET TILAT
Aulabaari, useita erilaisia ravintoloita, kahvila, kokoustilat, kylpyläosasto, jossa laaja valikoima erilaisia hoitoja (lisämaksusta) sekä ulkouima-allasalue. Buffet-aamiainen.

Osoite: 5 Raffles Ave, Singapore 039797


Puhelin:  +65 6338 0066


WWW: https://www.mandarinoriental.com/singapore/marina-bay/luxury-hotel

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!