Retket

OK-Matkojen laadukkaat, opastetut suomenkieliset retket tuovat lisää sisältöä matkaasi. Kaikilla ohjelmallisilla kaupunkimatkoillamme ainakin yksi retki kuuluu matkan hintaan. Retkille voi ilmoittautua ennen matkaa joko matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua. Etukäteen ostettuna ovat retkien hinnat edullisemmat kuin vasta paikan päällä ostetuissa retkissä. Joissain retkissä on myös minimiosallistujavaatimus. Jos varaat retkesi etukäteen edullisemmalla hinnalla varmistat myös paremmin, että sinua kiinnostava retki toteutuu. Valikoimassamme on myös retkiä joille ilmoittautuminen on mahdollista vain etukäteen. Tarkista tiedot retkiesittelyiden yhteydessä. Matkakohteessa retki-ilmoittautumisia ottaa vastaan OK-Matkojen opas. Retkiohjelmaan saattaa tulla muutoksia kauden aikana esim. juhlapyhistä tai erikoistapahtumista johtuen. Retkille lähdetään liikenteellisistä syistä johtuen retkipysäkeiltä.

Kaikki oppaamme puhuvat suomea. Heiltä saat parhaat vinkit lomapäiviisi: arvokasta tietoa kaupungista, sen historiasta, ravintoloista ja iltamenoista. Ensiluokkainen palvelu kaikissa kohteissamme on meille erityisen tärkeää. Oppaan kaupunkikatsauksellla lomasi alussa saat myös hyödyllistä tietoa kohteesta, tapahtumista ja nähtävyyksiä.

Retkitakuu

Kaikissa ohjelmallisissa kohteissamme on vähintään yksi retkitakuu-retki, joka toteutetaan aina riippumatta siitä kuinka monta osallistujaa retkelle lähtee. Retkitakuu-retket on merkitty erikseen.