MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
23. - 26.5.2017 3 yötä

Matkaohjelma

Tiistai 23.5. – Tervetuloa Madridiin
Finnairin lento lähtee Helsinki- Vantaan lentoaseman kakkosterminaalista (T2) klo 08:05. Koneenvaihto Genevessä ja jatkolento Madridiin, jonne saavumme klo 14:25. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Madridin lentoaseman tuloaulassa. Kuljetus hotelli Santo Domingoon ja majoittuminen. Tervetuloillallinen lähellä hotellia.

Keskiviikko 24.5. – Madridin kävelykierros ja teosesittely
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Madridiin ja sen tärkeimpiin nähtävyyksiin kävelykierroksella. Madridin keskusta historiallisine kortteleineen, ostoskatuineen ja ravintoloineen on matkailijaystävällinen kaupunki ja siihen tutustuminen sujuu helposti kävellen. Kierroksella näemme ulkoapäin mm. Kuninkaanlinnan sekä keskustan tärkeimmät aukiot Plaza Mayorin ja Puerta del Solin. Päivällä vapaata aikaa.

Iltapäivällä vierailemme Madridin oopperatalossa Teatro Realissa. Teatterikierroksen jälkeen Kultainen kukko –oopperan teosesittely.

Illalla on mahdollisuus lähteä katsomaan zarzuelaa eli espanjalaista perinteistä taiteenlajia Teatro de la Zarzuela -teatteriin. Omakustanteisia lippuja on varattu parhailta paikoilta halukkaille hintaan 49 euroa/hlö. Zarzuelassa on perinteisen oopperan lisäksi operettimaisia elementtejä yhdistettynä lauluun, tanssiin ja puheeseen sekä populaarimusiikkiin. Illan kaksoisesitys Enseñanza Libre ja La Gatita Blanca on humoristista zarzuelaa, jonka on ohjannut Antonio Fauró. Musiikin on säveltänyt espanjalainen Gerónimo Giménez (1854 - 1923). Esitys alkaa klo 20:00. Lauletut ja puhutut osiot on tekstitetty englanniksi. 

Torstai 25.5. – Toledon retki ja Kultainen Kukko -ooppera
Aamiaisen jälkeen lähdemme puolen päivän retkelle Toledoon, Espanjan entiseen pääkaupunkiin. Kaupunki
nousee dramaattisesti keskellä tasankoa ja sitä ympäröi Tajo-joki. Kaupunki on äärimmäisen rikas historialtaan, taiteeltaan ja arkkitehtuuriltaan. Sen jokaisessa kadunkulmassa on tarina kerrottavana. Muurien suojaama Toledo kapeine katuineen kuuluu maailman tärkeimpien historiallisten kaupunkien joukkoon.

Teemme lyhyen kävelykierroksen historiallisessa keskustassa ja vierailemme Toledon maailmankuulussa katedraalissa. Lounaan jälkeen jää hetki omaa aikaa Toledossa. Paluukuljetus takaisin Madridiin.

Illalla lähdemme Madridin oopperatalolle kuulemaan ensi-iltaesityksen Nikolai Rimski-Korsakovin säveltämästä oopperasta Kultainen Kukko. Ooppera alkaa klo 20:00. 

26.5. – Vapaapäivä ja paluumatka
Aamiaisen jälkeen on vapaata aikaa tutustua Madridin nähtävyyksiin tai tehdä tuliaisostoksia. Puolenpäivän aikaan kuljetus Madridin lentokentälle, josta Finnairin lento Geneven kautta Helsinkiin.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää. Matkaan sovelletaan lisä- ja erityisehtoja.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

07.01.2021
Toimistomme helmi- ja maaliskuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!