Kaupunkilomat 2014

Hyvällä kaupunkilomalla syödään paikallisia herkkuja, tutustutaan kaupungin kulttuurihistoriaan ja koetaan viihdyttäviä taide-elämyksiä. Mieleenpainuvaksi matkan tekee se, kun paikallista elämänmenoa pääsee näkemään pintaa syvemmältä. Ihannetapauksessa kaupunki tulee lähelle kuin vanha tuttu, sinuttelee ja kutsuu mukaan ystäviensä seuraan.

Menneinä aikoina opastettu kaupunkiloma tarkoitti sitä, että turistit kiersivät oppaansa tarkan päiväohjelman mukaan kaupungin tärkeimmillä nähtävyyksillä. Ateriatkin syötiin samoissa ravintoloissa kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

OK-Matkojen opastetulla kaupunkilomalla lomailet kuin paikallisen asukkaan vieraana.

Suomenkielentaitoinen, paikallinen oppaasi johdattaa sinut suoraan kohdekaupunkisi kulttuurin äärelle. Perinteisten retkien lisäksi hän tarjoaa ajankohtaista tietoa uusimmista ravintoloista ja gallerioista. Hän myös tietää, miten paikallisia juhlapäiviä vietetään, mitkä teatterit ja musiikkibaarit ovat vierailun arvoisia ja keitä maailmanluokan artisteja on tulos kaupunkiin. Olet aina juuri siellä, missä muukin kaupunki nauttii elämästään. Voit itse keskittyä rentoutumiseen, kun oppaasi huolehtii, että teet mielenkiintoisia ja turvallisia valintoja.

Unohda vanhentuneet mielikuvasi opastetuista matkoista. OK-Matkojen opastetut kaupunkilomat ovat helppo tapa matkustustaa suoraan kaupunkikulttuurin sydämeen.

Seuraavat lähdöt

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
28.11. Pe 1.12. Ma Rooma opastettu pe-ma, Norwegian 399,00 €Tarjous! VARAA
4.12. To 7.12. Su Budapest opastettu to-su, Norwegian 399,00 €Tarjous! VARAA
4.12. To 11.12. To Budapest opastettu to-to, Norwegian 519,00 €Tarjous! VARAA
5.12. Pe 8.12. Ma Rooma opastettu pe-ma, Norwegian 499,00 €Tarjous! VARAA
5.12. Pe 12.12. Pe Rooma opastettu pe-pe, Norwegian 769,00 €Tarjous! VARAA

Etelä-Eurooppa

Eurooppa

Pohjois-Amerikka

Ryhmät